KÜTÜPHANELER

YILDIRIM MURAT AYDIN'A GİTTİ!

Spor 26.06.2023 - 20:16, Güncelleme: 26.06.2023 - 20:16
 

YILDIRIM MURAT AYDIN'A GİTTİ!

BAL Ligi ekibimiz Gebzespor'da Başkan Adaylığını açıklayan Nihat Yıldırım ziyaretlerini arttırarak devam ediyor. Yıldırım son olarak KASKF Başkanı Murat Aydın'ı ziyaret etti.

Ziyarette Gebzespor'un Gebze'nin markası olduğunu ve bu marka değerinin artık profesyonel seviyede temsil edilmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım bu sorumluluk duygusuyla hareket eden tüm paydaşların isteği ve hedefi önce Gebze sonrada bölgemiz gençlerinin geleceği olmalı dedi. KASKF Başkanı Murat Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan tüm istişarelerin Gebzespor adına yararlı  olacağına inandığını belirtti. Ziyaret çeken hatıra fotoğrafı ile son bulurken Yıldırım'a görüşme boyunca Öz Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya, Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz ve İş Adamı Nihat Tatlı'da eşlik etti. 
BAL Ligi ekibimiz Gebzespor'da Başkan Adaylığını açıklayan Nihat Yıldırım ziyaretlerini arttırarak devam ediyor. Yıldırım son olarak KASKF Başkanı Murat Aydın'ı ziyaret etti.

Ziyarette Gebzespor'un Gebze'nin markası olduğunu ve bu marka değerinin artık profesyonel seviyede temsil edilmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım bu sorumluluk duygusuyla hareket eden tüm paydaşların isteği ve hedefi önce Gebze sonrada bölgemiz gençlerinin geleceği olmalı dedi. KASKF Başkanı Murat Aydın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan tüm istişarelerin spor " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Gebze spor adına yararlı  olacağına inandığını belirtti. Ziyaret çeken hatıra fotoğrafı ile son bulurken Yıldırım'a görüşme boyunca Öz Ka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Kaya, Şener GYD Yönetim Kurulu Başkanı Şener Yılmaz ve İş Adamı Nihat Tatlı'da eşlik etti. 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.