KÜTÜPHANELER

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: " Hata yapma lüksümüz yok"

Spor 01.07.2023 - 19:23, Güncelleme: 01.07.2023 - 19:25
 

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam: " Hata yapma lüksümüz yok"

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Brunga Tesisleri'nde ilk röportajını verdi. Sağlam, transfer konusunda hata yapma lükslerinin bulunmadığını belirtti

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Brunga Tesisleri'nde ilk röportajını verdi. Sağlam, transfer konusunda hata yapma lükslerinin bulunmadığını belirtti BÜYÜK BİR UYUMLA BAŞLADIK İşte Sağlam'ın ilk röportajı: " İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bugün yeni sezonun ilk çalışmasını şu anda yapıyoruz. Beklentimizi imza töreninde de ortaya koyduk. Yıllardır devam eden Süper Lig hasretini bitirmek istiyoruz. Ben Kocaelisporluyum diyen herkes buna katkı sağlayacaktır. Buna da inandığım için buradayım. Başkanımız ve yönetimle uyumla çalışıyoruz. Şehrin takıma sahip çıkması beni çok heyecanlandırıyor. "TRANSFER KONUSUNDA TİTİZ ÇALIŞIYORUZ" Transfer konusunda çok titiz çalışıyoruz. Acele yapılan transferler fayda sağlamıyor. Yanlış oyuncu almaktansa biraz geç kalıp doğru oyuncuları almak daha doğru. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İmza attığımızdan beri çok çalışıyoruz. Yakın süreçte taraftarımız mutlu olacağı haberler verilecektir. İmza aşamasına geldiğimiz oyuncular var. Kocaelispor’un parasını çöpe atmayacağız. Afyon kampına kadar kadromuzu tamamlayacağız. İnşallah sonu şampiyonluk olan bir sezon olur. "HEDEFİ SÜPER LİG OLAN BİR TAKIMA BU TESİS YAKIŞMAZ"  Hedefi Süper Lig olan bir takım için bu tesisin yakışır olduğu söylenemez. Futbolu seven bir Büyükşehir başkanımız var. Kendisinden taleplerimiz oldu. Kamptan döndüğümüzde iyileştirmeler olmuş olacak. 4 Ağustos’ta geldiğimiz de buradaki değişim sizi de etkileyecek. Sevindikli de yeni tesisin kazması yakında vurulacak. Bu kadro şampiyon kadro. İçeri de kendilerine teşekkür ettim. Kadro yeterli değil. Ama içlerinde katkı sunacak isimler var. Gençleri Türk çocuklarını Türk futboluna kazandırmak en büyük amacımız. Bu da bizim için en büyük başarı. Atila ile görüşmeler devam ediyor. En kısa sürede olumlu bir şekilde tamamlanmasını bekliyoruz”
Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Brunga Tesisleri'nde ilk röportajını verdi. Sağlam, transfer konusunda hata yapma lükslerinin bulunmadığını belirtti

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Brunga Tesisleri'nde ilk röportajını verdi. Sağlam, transfer konusunda hata yapma lükslerinin bulunmadığını belirtti

BÜYÜK BİR UYUMLA BAŞLADIK

İşte Sağlam'ın ilk röportajı: " İslam aleminin bayramını kutluyorum. Bugün yeni sezonun ilk çalışmasını şu anda yapıyoruz. Beklentimizi imza töreninde de ortaya koyduk. Yıllardır devam eden Süper Lig hasretini bitirmek istiyoruz. Ben Kocaelisporluyum diyen herkes buna katkı sağlayacaktır. Buna da inandığım için buradayım. Başkanımız ve yönetimle uyumla çalışıyoruz. Şehrin takıma sahip çıkması beni çok heyecanlandırıyor.

"TRANSFER KONUSUNDA TİTİZ ÇALIŞIYORUZ"

Transfer konusunda çok titiz çalışıyoruz. Acele yapılan transferler fayda sağlamıyor. Yanlış oyuncu almaktansa biraz geç kalıp doğru oyuncuları almak daha doğru. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İmza attığımızdan beri çok çalışıyoruz. Yakın süreçte taraftarımız mutlu olacağı haberler verilecektir. İmza aşamasına geldiğimiz oyuncular var. Kocaelispor’un parasını çöpe atmayacağız. Afyon kampına kadar kadromuzu tamamlayacağız. İnşallah sonu şampiyonluk olan bir sezon olur.

"HEDEFİ SÜPER LİG OLAN BİR TAKIMA BU TESİS YAKIŞMAZ"

 Hedefi Süper Lig olan bir takım için bu tesisin yakışır olduğu söylenemez. Futbolu seven bir Büyükşehir başkanımız var. Kendisinden taleplerimiz oldu. Kamptan döndüğümüzde iyileştirmeler olmuş olacak. 4 Ağustos’ta geldiğimiz de buradaki değişim sizi de etkileyecek. Sevindikli de yeni tesisin kazması yakında vurulacak. Bu kadro şampiyon kadro. İçeri de kendilerine teşekkür ettim. Kadro yeterli değil. Ama içlerinde katkı sunacak isimler var. Gençleri Türk çocuklarını Türk futboluna kazandırmak en büyük amacımız. Bu da bizim için en büyük başarı. Atila ile görüşmeler devam ediyor. En kısa sürede olumlu bir şekilde tamamlanmasını bekliyoruz”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.