Mutlu da Gebze metrosunu sordu!

Gebze 21.07.2023 - 15:25, Güncelleme: 21.07.2023 - 15:25
 

Mutlu da Gebze metrosunu sordu!

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mutlu Gebze- Darıca metrosunu da gündeme alarak “Metroyu gören var mı” dedi.

 Gebze-Darıca Metrosunun açılmasının gecikmesini eleştiren Mutlu; “Kentte toplu taşıma ile ilgili hangi proje hayata geçti, metro hattımız nerede, görebilen var mı? Gebze OSB - Darıca Metro Hattı neden vaat listesinde yer aldı? Bu döneme yetişmesi zor olan stadyum tramvayı vaatlerin gerçekleşmesi oranına dahil edildi mi? 8 adet hidroelektrik santralini kentte bulamıyoruz. Vaatlerin yüzde 8'i şu an için gerçekleşmemiş peki birçok hayata geçmemiş proje varken nasıl olur da gerçekleşmemiş proje oranı yüzde 8'de kalır?” dedi. VEKİLLERİMNİZ HEP SAHADA Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Mutlu; “Saadet Partisi yerel seçim için adaylarını hazırlıyor. Tüm ilçeler için hazırlıklarımızı yapıyoruz, üzerimize düşen çalışamları yaparız. Bu süreç sonunda ne olur bilemeyiz ama biz hazırlanacağız." diyerek cevap verdi. Milletvekilleri ile ilgili de konuşan Mutlu, "Hasan Bitmez geçtiğimiz gün kenttedeydi ve hacı ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yaptık. Vekilimiz haddehane fabrikası ile ilgili pazartesi günü iptal davası açacak. Birol beyin ailesi Gebze'de ve zaman zaman buraya da geliyor, 28 Temmuz'da bir etkinlik için kentte olacak." Diye konuştu.
Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, haftalık olağan basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Mutlu Gebze- Darıca metrosunu da gündeme alarak “Metroyu gören var mı” dedi.

 Gebze-Darıca Metrosunun açılmasının gecikmesini eleştiren Mutlu; “Kentte toplu taşıma ile ilgili hangi proje hayata geçti, metro hattımız nerede, görebilen var mı? Gebze OSB - Darıca Metro Hattı neden vaat listesinde yer aldı? Bu döneme yetişmesi zor olan stadyum tramvayı vaatlerin gerçekleşmesi oranına dahil edildi mi? 8 adet hidroelektrik santralini kentte bulamıyoruz. Vaatlerin yüzde 8'i şu an için gerçekleşmemiş peki birçok hayata geçmemiş proje varken nasıl olur da gerçekleşmemiş proje oranı yüzde 8'de kalır?” dedi.

VEKİLLERİMNİZ HEP SAHADA

Yerel seçimlerle ilgili de konuşan Mutlu; “Saadet Partisi yerel seçim için adaylarını hazırlıyor. Tüm ilçeler için hazırlıklarımızı yapıyoruz, üzerimize düşen çalışamları yaparız. Bu süreç sonunda ne olur bilemeyiz ama biz hazırlanacağız." diyerek cevap verdi. Milletvekilleri ile ilgili de konuşan Mutlu, "Hasan Bitmez geçtiğimiz gün kenttedeydi ve hacı ziyaretleri, esnaf ziyaretleri yaptık. Vekilimiz haddehane fabrikası ile ilgili pazartesi günü iptal davası açacak. Birol beyin ailesi Gebze'de ve zaman zaman buraya da geliyor, 28 Temmuz'da bir etkinlik için kentte olacak." Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.