19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’de depoda yangın

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2023 - 18:30, Güncelleme: 31.07.2023 - 18:07
 

Gebze’de depoda yangın

Gebze’de depoda yangın

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir depoda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında depoda bulunan ATV küle döndü.Yangın, Yavuz Selim Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir depoda meydana geldi. Kepenkleri kapalı depodan alev ve dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin çalışmasıyla yangın söndürülürken, depoda bulunan kamyon lastikleri ile ATV aracı küle döndü.Yangını fark eden esnaf Musa Özdemir, "Evime giderken kepengin üstünden alevlerin çıktığını fark ederek hemen itfaiyeyi aradım" dedi.Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Gebze’de depoda yangın
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir depoda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında depoda bulunan ATV küle döndü.
Yangın, Yavuz Selim Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir depoda meydana geldi. Kepenkleri kapalı depodan alev ve dumanların yükseldiğini fark eden vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin çalışmasıyla yangın söndürülürken, depoda bulunan kamyon lastikleri ile ATV aracı küle döndü.
Yangını fark eden esnaf Musa Özdemir, "Evime giderken kepengin üstünden alevlerin çıktığını fark ederek hemen itfaiyeyi aradım" dedi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.