19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Körfez’de çocuklar gönüllerince eğleniyor

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.08.2023 - 17:30, Güncelleme: 04.08.2023 - 17:07
 

Körfez’de çocuklar gönüllerince eğleniyor

Körfez’de çocuklar gönüllerince eğleniyor

Körfez’de düzenlenen çocuk şenliğinde minikler gönüllerince eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı.Körfez Belediyesi tarafından her gün bir mahallede gerçekleştirilen Çocuk Şenliği etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent’te düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Şişme oyun grupları, balon, yüz boyama, palyaço, geleneksel oyunlar, çeşitli ikramlar ve yarışmalarla çocukların doyasıya eğlendiği etkinliğe, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katılarak mutluluklarına ortak oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Söğüt, alandaki velilerle de sohbet etti. Çocuklarla buluşmasında konuşan Başkan Söğüt, "Sizlerin bir gülüşü bize yeter. Siz hep gülün. Yaz boyunca sizler için çocuk şenlikleri, sinema akşamları ve çeşitli aktiviteler düzenledi. Okullar açılana kadar da etkinliklerimiz devam edecek" dedi.
Körfez’de çocuklar gönüllerince eğleniyor
Körfez’de düzenlenen çocuk şenliğinde minikler gönüllerince eğlenerek unutulmaz anlar yaşadı.
Körfez Belediyesi tarafından her gün bir mahallede gerçekleştirilen Çocuk Şenliği etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent’te düzenlenen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Şişme oyun grupları, balon, yüz boyama, palyaço, geleneksel oyunlar, çeşitli ikramlar ve yarışmalarla çocukların doyasıya eğlendiği etkinliğe, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katılarak mutluluklarına ortak oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Söğüt, alandaki velilerle de sohbet etti. Çocuklarla buluşmasında konuşan Başkan Söğüt, "Sizlerin bir gülüşü bize yeter. Siz hep gülün. Yaz boyunca sizler için çocuk şenlikleri, sinema akşamları ve çeşitli aktiviteler düzenledi. Okullar açılana kadar da etkinliklerimiz devam edecek" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.