19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Derince, Serik'e acımadı: 3-0

Spor 14.08.2023 - 15:52, Güncelleme: 14.08.2023 - 15:52
 

Derince, Serik'e acımadı: 3-0

TFF 2. Lig'de şehrimizi temsil edecek olan Derincespor FK, Topuk Yaylası'nda oynadığı antrenman maçında, Serik Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ Geçtiğimiz sezon harika bir sezon geçirip TFF 2. Lig'e adını yazdıran temsilcimiz Derincespor FK, Topuk Yaylası'nda, Serik Belediyespor ile antrenman maçına çıktı. Temsilcimiz, Bilal Gündoğdu, Mehmet Akyüz ve Melik Derin'in golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Derince, önceki hafta Iğdır Futbol Kulübü ile antrenman maçı yapmış ve bu karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Sezonun iddialı takımı olan Derincespor FK'nın bileğini büken çıkmadı.
TFF 2. Lig'de şehrimizi temsil edecek olan Derincespor FK, Topuk Yaylası'nda oynadığı antrenman maçında, Serik Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Geçtiğimiz sezon harika bir sezon geçirip TFF 2. Lig'e adını yazdıran temsilcimiz Derincespor FK, Topuk Yaylası'nda, Serik Belediyespor ile antrenman maçına çıktı. Temsilcimiz, Bilal Gündoğdu, Mehmet Akyüz ve Melik Derin'in golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Derince, önceki hafta Iğdır Futbol Kulübü ile antrenman maçı yapmış ve bu karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Sezonun iddialı takımı olan Derincespor FK'nın bileğini büken çıkmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.