19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’de 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2023 - 20:00, Güncelleme: 23.08.2023 - 18:31
 

Kocaeli’de 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kocaeli’de 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir araçta yapılan aramada 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılığın men ve takibine yönelik çalışmalar yürütülüyor. Yapılan çalışmalar neticesinde İzmit ilçesinde bir araçta yapılan aramada kaçak akaryakıt aktarımında kullanılan santrifüj düzenek ile 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Malzemelere el konulurken olayla ilgili araç sürücüsü hakkında işlem başlatıldı.
Kocaeli’de 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir araçta yapılan aramada 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılığın men ve takibine yönelik çalışmalar yürütülüyor. Yapılan çalışmalar neticesinde İzmit ilçesinde bir araçta yapılan aramada kaçak akaryakıt aktarımında kullanılan santrifüj düzenek ile 3 bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Malzemelere el konulurken olayla ilgili araç sürücüsü hakkında işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.