19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyük Taarruz’un yıl dönümünde yüzlerce kişi fener alayında buluştu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.08.2023 - 22:30, Güncelleme: 30.08.2023 - 22:16
 

Büyük Taarruz’un yıl dönümünde yüzlerce kişi fener alayında buluştu

Büyük Taarruz’un yıl dönümünde yüzlerce kişi fener alayında buluştu

Kocaeli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde fener alayı düzenlendi. 7’den 70’e yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrağı ile şarkılar söyleyerek kilometrelerce yürüdü.30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü il genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kocaeli Valiliği tarafından İzmit ilçesinin en işlek caddelerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi. 7’den 70’e binlerce vatandaş fener alayında buluştu. İzmit Kültür Tepesinde başlayan ve Milli İrada Meydanında biten kortej de ellerinde meşalelerle yürüyen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Yüzlerce vatandaş Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk porteleri eşliğinde şarkılar söyleyerek unutulmaz anlar yaşadı.
Büyük Taarruz’un yıl dönümünde yüzlerce kişi fener alayında buluştu
Kocaeli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde fener alayı düzenlendi. 7’den 70’e yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayrağı ile şarkılar söyleyerek kilometrelerce yürüdü.
30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümü il genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kocaeli Valiliği tarafından İzmit ilçesinin en işlek caddelerinde fener alayı yürüyüşü düzenlendi. 7’den 70’e binlerce vatandaş fener alayında buluştu. İzmit Kültür Tepesinde başlayan ve Milli İrada Meydanında biten kortej de ellerinde meşalelerle yürüyen vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu. Yüzlerce vatandaş Türk bayrağı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk porteleri eşliğinde şarkılar söyleyerek unutulmaz anlar yaşadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.