19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI UFUK ACAY İSTİFA ETİĞİNİ AÇIKLADI

Darıca 31.08.2023 - 22:40, Güncelleme: 31.08.2023 - 22:40
 

AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI UFUK ACAY İSTİFA ETİĞİNİ AÇIKLADI

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay gerçekleştirdiği basın toplantısında ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Basın toplantısına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, ilçe kadın kolları başkanı Selma Gülenç ve çok sayıda partili katıldı. Ufuk Acay yaptığı konuşmada, "AK Partimiz temel değerlerinde olan adalet, milli birlik ülkenin gelişiminde dinamo olmuştur. Gönül belediyeciliği ile siyasetin dönüşümüne büyük katkılar sunmuştur. Farklıları zenginlik olarak görmüş ve huzur içinde bir süreç yürütmüştür. Bizler de uzun yıllardır siyaset yapıyoruz. Belediye başkanımız kardeşimiz Muzaffer Bıyık ile aktif siyasete başlamış biri olarak değişik görevlerde bulundum. Uzun bir siyasi yolculuğun bir nihayeti var. Bugün il başkanlığımıza istifamı sundum. Bu siyasi yolculuğun içinde emek veren tüm kardeşlerime, destek veren ve tüm seçim zaferlerinin ardında olan teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Bu siyasi hareketin parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Belediye başkan aday adayı olmak için bugün istifa etmiş bulunuyorum" diye söyledi. TÜM TOPLANTI YARIN HEDEF TV'DE   Basın toplantısında ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'ın bütün açıklamaları HEDEF TV Youtube hesabında olacak.  
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay gerçekleştirdiği basın toplantısında ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Basın toplantısına AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, ilçe kadın kolları başkanı Selma Gülenç ve çok sayıda partili katıldı. Ufuk Acay yaptığı konuşmada, "AK Partimiz temel değerlerinde olan adalet, milli birlik ülkenin gelişiminde dinamo olmuştur. Gönül belediyeciliği ile siyasetin dönüşümüne büyük katkılar sunmuştur. Farklıları zenginlik olarak görmüş ve huzur içinde bir süreç yürütmüştür. Bizler de uzun yıllardır siyaset yapıyoruz. Belediye başkanımız kardeşimiz Muzaffer Bıyık ile aktif siyasete başlamış biri olarak değişik görevlerde bulundum. Uzun bir siyasi yolculuğun bir nihayeti var. Bugün il başkanlığımıza istifamı sundum. Bu siyasi yolculuğun içinde emek veren tüm kardeşlerime, destek veren ve tüm seçim zaferlerinin ardında olan teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Bu siyasi hareketin parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Belediye başkan aday adayı olmak için bugün istifa etmiş bulunuyorum" diye söyledi.

TÜM TOPLANTI YARIN HEDEF TV'DE 

 Basın toplantısında ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay'ın bütün açıklamaları HEDEF TV Youtube hesabında olacak.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.