19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kocaeli’de elektrik fırtınası geceyi aydınlattı

Kocaeli (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.09.2023 - 11:00, Güncelleme: 01.09.2023 - 10:56
 

Kocaeli’de elektrik fırtınası geceyi aydınlattı

Kocaeli’de elektrik fırtınası geceyi aydınlattı

Kocaeli’de beklenen sağanak yağış öncesi, gece saatlerinde elektrik fırtınası etkili oldu. Gökyüzünü aydınlatan doğa olayını vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi.Kocaeli’de gece saatlerinde etkili olan elektrik fırtınası gökyüzünü aydınlattı. Gökyüzünün aydınlandığını gören vatandaşlar şaşkınlıkla cep telefonlarını sarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, elektrik fırtınasının neden görüldüğü merak konusu oldu.Elektrik fırtınası nedirElektrik fırtınaları, yağış öncesi örülen doğa olayıdır. Elektrik fırtınası genellikle sıcaklık değişiklikleri ve atmosferdeki elektrik yüklemesi nedeniyle meydana gelir. Bu fırtınalar, gökyüzünün şimşeklerle aydınlandığı, gök gürültüsünün yankılandığı ve yağmurla birlikte düşen devasa elektrik deşarjlarına tanıklık edilen olağanüstü doğa olaylarıdır.
Kocaeli’de elektrik fırtınası geceyi aydınlattı
Kocaeli’de beklenen sağanak yağış öncesi, gece saatlerinde elektrik fırtınası etkili oldu. Gökyüzünü aydınlatan doğa olayını vatandaşlar cep telefonu ile görüntüledi.
Kocaeli’de gece saatlerinde etkili olan elektrik fırtınası gökyüzünü aydınlattı. Gökyüzünün aydınlandığını gören vatandaşlar şaşkınlıkla cep telefonlarını sarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, elektrik fırtınasının neden görüldüğü merak konusu oldu.

Elektrik fırtınası nedir
Elektrik fırtınaları, yağış öncesi örülen doğa olayıdır. Elektrik fırtınası genellikle sıcaklık değişiklikleri ve atmosferdeki elektrik yüklemesi nedeniyle meydana gelir. Bu fırtınalar, gökyüzünün şimşeklerle aydınlandığı, gök gürültüsünün yankılandığı ve yağmurla birlikte düşen devasa elektrik deşarjlarına tanıklık edilen olağanüstü doğa olaylarıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.