19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

MİLLETVEKİLİ BAYRAM TALINLI’YI ZİYARET ETTİ!

Gebze 11.09.2023 - 15:19, Güncelleme: 11.09.2023 - 15:19
 

MİLLETVEKİLİ BAYRAM TALINLI’YI ZİYARET ETTİ!

AK Parti 3. Dönem Milletvekili, Av. Serkan Bayram Gebze’de faaliyetlerini sürdüren SGT İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Suna Gökçe Talınlı’yı ziyaret etti.

Ziyaretin her iki taraf içinde faydalı geçtiği ifade edilirken aynı zamanda Milletvekili Bayram’ın bizzat kendisinin kaleme aldığı sonrada 2022 yılında vizyona giren aynı isimli eseri “Buğday Tanesi’ni” Talınlı’ya hediye etti. Tanlı ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek SGT İnşaat Gayrimenkul adına Serkan Bayram’a saat hediyesini takdim etti. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. BUĞDAY TANESİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatından esinlenerek hazırlanan eserde yine tamamen onun danışmanlığı ve yönlendirmesiyle beraber Volkan Kapkın imzası taşıyor. Konusu bebekken buğday tarlasında çıkan yangında, bedeninin büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesini ve milyonlara umut olan hikâyesini anlatan 'Buğday Tanesi' filmi 3 Aralık 2022 (Dünya Engelliler Günü’nde)  bütün  ülkemizde izleyicisiyle bir araya geldi. Film dünyaca ünlü içerik platformu olan “Netflix” bünyesinde de yer almaktadır. SOSYAL YÖNÜ ÇOK GÜÇLÜ BİR PROFİL SERGİLİYOR 1 Nisan 1974 ’de Erzincan Refahiye’de dünyaya gelen Serkan Bayram’ın mesleği Avukat olup , lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde yüksek lisansını yaptı. Spor, kültür ve yardımlaşma, engellilerle ilgili birçok STK’da kurulunda yer aldı veya üyesi oldu. Fransızca bilen Milletvekili Bayram, evli 3 çocuk babasıdır.
AK Parti 3. Dönem Milletvekili, Av. Serkan Bayram Gebze’de faaliyetlerini sürdüren SGT İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Suna Gökçe Talınlı’yı ziyaret etti.

Ziyaretin her iki taraf içinde faydalı geçtiği ifade edilirken aynı zamanda Milletvekili Bayram’ın bizzat kendisinin kaleme aldığı sonrada 2022 yılında vizyona giren aynı isimli eseri “Buğday Tanesi’ni” Talınlı’ya hediye etti. Tanlı ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek SGT İnşaat Gayrimenkul adına Serkan Bayram’a saat hediyesini takdim etti. Görüşme çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

BUĞDAY TANESİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER

Milletvekili Serkan Bayram’ın hayatından esinlenerek hazırlanan eserde yine tamamen onun danışmanlığı ve yönlendirmesiyle beraber Volkan Kapkın imzası taşıyor. Konusu bebekken buğday tarlasında çıkan yangında, bedeninin büyük bir bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Milletvekili Av. Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesini ve milyonlara umut olan hikâyesini anlatan 'Buğday Tanesi' filmi 3 Aralık 2022 (Dünya Engelliler Günü’nde)  bütün  ülkemizde izleyicisiyle bir araya geldi. Film dünyaca ünlü içerik platformu olan “Netflix” bünyesinde de yer almaktadır.

SOSYAL YÖNÜ ÇOK GÜÇLÜ BİR PROFİL SERGİLİYOR

1 Nisan 1974 ’de Erzincan Refahiye’de dünyaya gelen Serkan Bayram’ın mesleği Avukat olup , lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde yüksek lisansını yaptı. Spor, kültür ve yardımlaşma, engellilerle ilgili birçok STK’da kurulunda yer aldı veya üyesi oldu. Fransızca bilen Milletvekili Bayram, evli 3 çocuk babasıdır.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.