KÜTÜPHANELER

Denizli: 1 puan da kötü değil

Spor 21.09.2023 - 11:20, Güncelleme: 21.09.2023 - 11:20
 

Denizli: 1 puan da kötü değil

Darıca GB, geçen hafta deplasmanda Silivrispor ile 0-0 berabere kaldı, ligde ilk puanını almıştı. Teknik sorumlu Emre Denizli, Silivrispor maçında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

“MAÇTA ÇOK FAZLA POZİSYON OLMADI” Emre Denizli, “Geçtiğimiz hafta rakibimiz 6-0 mağlup olmuştu. Bundan dolayı da rakibimizden bir reaksiyon bekliyorduk. Bunun içinde önlemimizi almıştık. Rakip takımı ikinci bölgede karşılayıp, topu kazandıktan sonra geçiş oyunuyla pozisyonlar üretmeye çalıştık. İlk yarı rüzgara karşı oynamamıza rağmen çok fazla pozisyon vermedik. İlk yarı rüzgarı arkamıza alarak topa hakim olduk, pozisyonlar bulduk.   “1922 KONYASPOR’U YENMEK İSTİYORUZ”  Maçın son 10 dakikasında karşılaşma ortada geçti, iki tarafta karşılıklı hücum yaptı. Çünkü bizde, onlarda galibiyet istiyordu. Çok üst düzeyde bir maç olmasa da, mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaydı. Birkaç pozisyon bulduk, değerlendirebilseydik, buradan 3 puanla bile dönebilirdik. 1 puanda deplasmanda çok kötü değil.  Cumartesi günü evimizde 1922 Konyaspor ile oynayacağız. Bu maçta taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.
Darıca GB, geçen hafta deplasmanda Silivrispor ile 0-0 berabere kaldı, ligde ilk puanını almıştı. Teknik sorumlu Emre Denizli, Silivrispor maçında alınan 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

“MAÇTA ÇOK FAZLA POZİSYON OLMADI”

Emre Denizli, “Geçtiğimiz hafta rakibimiz 6-0 mağlup olmuştu. Bundan dolayı da rakibimizden bir reaksiyon bekliyorduk. Bunun içinde önlemimizi almıştık. Rakip takımı ikinci bölgede karşılayıp, topu kazandıktan sonra geçiş oyunuyla pozisyonlar üretmeye çalıştık. İlk yarı rüzgara karşı oynamamıza rağmen çok fazla pozisyon vermedik. İlk yarı rüzgarı arkamıza alarak topa hakim olduk, pozisyonlar bulduk.

 

“1922 KONYASPOR’U YENMEK İSTİYORUZ”

 Maçın son 10 dakikasında karşılaşma ortada geçti, iki tarafta karşılıklı hücum yaptı. Çünkü bizde, onlarda galibiyet istiyordu. Çok üst düzeyde bir maç olmasa da, mücadele gücü yüksek bir karşılaşmaydı. Birkaç pozisyon bulduk, değerlendirebilseydik, buradan 3 puanla bile dönebilirdik. 1 puanda deplasmanda çok kötü değil.  Cumartesi günü evimizde 1922 Konyaspor ile oynayacağız. Bu maçta taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.