19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Alihan: " Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez "

Spor 04.10.2023 - 17:10, Güncelleme: 04.10.2023 - 17:10
 

Alihan: " Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez "

Kocaelispor'un tecrübeli oyuncusu Alihan Kubalas, Brunga Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Kubalas, " Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez" dedi.

  "ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ" Kubalas röportajında şu cümlelere yer verdi: " Çok güzel bir grafiğimiz var. Kötü başlayan ama daha sonrasında yükselişe geçtiğimiz bir grafiğimiz var ve ümit ediyorum ki bu hep böyle devam eder. Bu haftayla ilgili de iki buçuk senedir iki transfer yasağı devam eden ve uzun süredir tecrübeli kadrosuyla birbirleriyle bir arada oynayan bir Erzurumspor takımıyla bir karşılaşma oynayacağız. Bugünden itibaren de çalışmalarımızı en hızlı şekilde devam edeceğiz. Zaten çok iyi çalışıyoruz. Çok disiplinli çalışıyoruz. Hocalarımız bize oynayacağımız rakiple alakalı gerek analiz olsun, gerek fiziksel açıdan olsun en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Bizim takım arkadaşlarımızla beraber en büyük niyetimiz tabii Kocaelispor formasına en iyi şekilde hizmet edebilmek.   "REKABET OLMAZSA OLMAZ" Yaklaşık 14 sene oldu. 14 sene sonra belki de bir camianın Süper Lig'le alakalı hayallerinin en canlı ve diri şekilde gerçekleşeceği bir zamandan geçiyoruz. Onun için de iyi çalışmaya devam edip bu formaya en iyi şekilde hizmet edip her haftayı final olarak gördüğümüz müddetçe bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğimize inanıyorum. Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez zaten. Rekabet bir futbol takımı için olmazsa olmaz. Bana göre en büyük unsur. Zaten çok disiplinli çalışıyoruz. Ve oynayan bütün takım arkadaşlarım da ellerinden gelen tüm özveriyi saha içerisinde de saha dışında yapıyorlar. Herkesin sırası zamanla gelir. Lig uzun bir maraton, oynayanlar sahada en iyi şekilde performans verdiği müddetçe biz de onları en iyi şekilde arkadan destek vereceğiz tabii ki. Forma sırası bize geldiği zaman da biz de aynı şekilde en yüksek şiddetle mücadelemizi sergileyip formamıza layık bir şekilde mücadele edeceğiz."        
Kocaelispor'un tecrübeli oyuncusu Alihan Kubalas, Brunga Tesisleri'nde basın mensupları ile bir araya geldi. Kubalas, " Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez" dedi.

 

"ÇOK İYİ ÇALIŞIYORUZ"

Kubalas röportajında şu cümlelere yer verdi: " Çok güzel bir grafiğimiz var. Kötü başlayan ama daha sonrasında yükselişe geçtiğimiz bir grafiğimiz var ve ümit ediyorum ki bu hep böyle devam eder. Bu haftayla ilgili de iki buçuk senedir iki transfer yasağı devam eden ve uzun süredir tecrübeli kadrosuyla birbirleriyle bir arada oynayan bir Erzurumspor takımıyla bir karşılaşma oynayacağız. Bugünden itibaren de çalışmalarımızı en hızlı şekilde devam edeceğiz. Zaten çok iyi çalışıyoruz. Çok disiplinli çalışıyoruz. Hocalarımız bize oynayacağımız rakiple alakalı gerek analiz olsun, gerek fiziksel açıdan olsun en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Bizim takım arkadaşlarımızla beraber en büyük niyetimiz tabii Kocaelispor formasına en iyi şekilde hizmet edebilmek.

 

"REKABET OLMAZSA OLMAZ"

Yaklaşık 14 sene oldu. 14 sene sonra belki de bir camianın Süper Lig'le alakalı hayallerinin en canlı ve diri şekilde gerçekleşeceği bir zamandan geçiyoruz. Onun için de iyi çalışmaya devam edip bu formaya en iyi şekilde hizmet edip her haftayı final olarak gördüğümüz müddetçe bu işin üstesinden en iyi şekilde geleceğimize inanıyorum.

Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez zaten. Rekabet bir futbol takımı için olmazsa olmaz. Bana göre en büyük unsur. Zaten çok disiplinli çalışıyoruz. Ve oynayan bütün takım arkadaşlarım da ellerinden gelen tüm özveriyi saha içerisinde de saha dışında yapıyorlar. Herkesin sırası zamanla gelir. Lig uzun bir maraton, oynayanlar sahada en iyi şekilde performans verdiği müddetçe biz de onları en iyi şekilde arkadan destek vereceğiz tabii ki. Forma sırası bize geldiği zaman da biz de aynı şekilde en yüksek şiddetle mücadelemizi sergileyip formamıza layık bir şekilde mücadele edeceğiz."        

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.