19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Son final biletleri sahiplerini buluyor

Spor 27.10.2023 - 11:52, Güncelleme: 27.10.2023 - 11:52
 

Son final biletleri sahiplerini buluyor

31. Gebze Basın Turnuvası’nda finalin adı bugün konuyor.

Hafta başında oynanan yarı final maçlarında Şerifalioğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi finale yükselmişti. Kurumsal kategoride Büyükşehir’in rakibi TST Tamsan-Çayırova Belediyespor maçının galibi olacak. Şerifalioğlu takımının rakibi ise Şifa OSGB-Gebze MHP’nin galibi olacak. Martek Halı Saha Tesislerinin ev sahipliğinde oynanan karşılaşmalara spor severlerin de yoğun ilgisi bekleniyor. Kurumsal Turnuva’nın son finalistini belirleyecek olan Çayırova Belediyesi-TST Tamsan maçı saat 20.00 da başlayacak. Özel turnuvaların şampiyon sporcularından kurulu Şerifalioğlu takımının rakibini belirleyecek olan Şifa OSGB-MHP Gebze maçı ise saat 21:00 da başlayacak. Bugün oynanacak yarı final maçlarının ardından, final karşılaşmaları önümüzdeki hafta içinde oynanacak.    
31. Gebze Basın Turnuvası’nda finalin adı bugün konuyor.

Hafta başında oynanan yarı final maçlarında Şerifalioğlu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi finale yükselmişti. Kurumsal kategoride Büyükşehir’in rakibi TST Tamsan-Çayırova Belediyespor maçının galibi olacak. Şerifalioğlu takımının rakibi ise Şifa OSGB-Gebze MHP’nin galibi olacak.

Martek Halı Saha Tesislerinin ev sahipliğinde oynanan karşılaşmalara spor severlerin de yoğun ilgisi bekleniyor. Kurumsal Turnuva’nın son finalistini belirleyecek olan Çayırova Belediyesi-TST Tamsan maçı saat 20.00 da başlayacak. Özel turnuvaların şampiyon sporcularından kurulu Şerifalioğlu takımının rakibini belirleyecek olan Şifa OSGB-MHP Gebze maçı ise saat 21:00 da başlayacak. Bugün oynanacak yarı final maçlarının ardından, final karşılaşmaları önümüzdeki hafta içinde oynanacak.

 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.