KÜTÜPHANELER

Kartepe’den Filisten’e destek

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2023 - 12:00, Güncelleme: 08.11.2023 - 11:51
 

Kartepe’den Filisten’e destek

Kartepe’den Filisten’e destek

Kartepe Şevkatiye Mahallesinde Filisten’e destek amacıyla hayır panayırı düzenlendi. Buradan elde edilen gelir Filistinli vatandaşlar için kullanılacak.Filistin halkının yanında olmak ve onlara destek olmak için Kartepe Şevkatiye Mahallesinde mahalle sakinleri tarafından hayır panayırı düzenlendi. Panayırda el emeği göz nuru ürünler ve evlerde hazırlanan yemekler gibi ürünler satışa sunuldu. Panayıra Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da katıldı. Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kocaman, "Gazze’de insanlık dışı bir katliama maruz kalan Filistin halkına destek olmak amacıyla hanım ablalarımız ve kardeşlerimiz tarafından düzenlenen hayır panayırına katıldık. Emeği geçen ve burada satış yapıp hayırlara vesile olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.
Kartepe’den Filisten’e destek
Kartepe Şevkatiye Mahallesinde Filisten’e destek amacıyla hayır panayırı düzenlendi. Buradan elde edilen gelir Filistinli vatandaşlar için kullanılacak.
Filistin halkının yanında olmak ve onlara destek olmak için Kartepe Şevkatiye Mahallesinde mahalle sakinleri tarafından hayır panayırı düzenlendi. Panayırda el emeği göz nuru ürünler ve evlerde hazırlanan yemekler gibi ürünler satışa sunuldu. Panayıra Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da katıldı. Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kocaman, "Gazze’de insanlık dışı bir katliama maruz kalan Filistin halkına destek olmak amacıyla hanım ablalarımız ve kardeşlerimiz tarafından düzenlenen hayır panayırına katıldık. Emeği geçen ve burada satış yapıp hayırlara vesile olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.