KÜTÜPHANELER

‘BİZİM EMİR’İ 11’DE GÖRMEK İSTİYORUZ

Spor 16.11.2023 - 16:51, Güncelleme: 16.11.2023 - 16:51
 

‘BİZİM EMİR’İ 11’DE GÖRMEK İSTİYORUZ

Ümit Milli Takım kampına katılan genç oyuncumuz Emir Ortakaya’nın, yarın Slovenya ile oynanacak hazırlık maçında forma giymesi bekleniyor

KAMPTA FIRTINA GİBİ ESİYOR Kocaelispor’un genç savunma oyuncusu Emir Ortakaya, 14 Kasım’da,  Ümit Milli Takım ile beraber hazırlık kampına katılmıştı. Yetenekli oyuncumuzun bugün oynanacak olan Slovenya maçında forma giymesi bekleniyor. Emir gösterdiği performansa göre, Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerinde, Norveç ile oynanacak olan maçta da forma giyecek. Kampta fırtına gibi esen Emir’in kendisini Milli forma altında göstermesi de haliyle taliplerini arttıracak.
Ümit Milli Takım kampına katılan genç oyuncumuz Emir Ortakaya’nın, yarın Slovenya ile oynanacak hazırlık maçında forma giymesi bekleniyor

KAMPTA FIRTINA GİBİ ESİYOR

Kocaelispor’un genç savunma oyuncusu Emir Ortakaya, 14 Kasım’da,  Ümit Milli Takım ile beraber hazırlık kampına katılmıştı. Yetenekli oyuncumuzun bugün oynanacak olan Slovenya maçında forma giymesi bekleniyor. Emir gösterdiği performansa göre, Avrupa U21 Şampiyonası grup elemelerinde, Norveç ile oynanacak olan maçta da forma giyecek. Kampta fırtına gibi esen Emir’in kendisini Milli forma altında göstermesi de haliyle taliplerini arttıracak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.