KÜTÜPHANELER

Aygün: “Amatör sporun yanındayız”

Spor 22.11.2023 - 15:44, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:44
 

Aygün: “Amatör sporun yanındayız”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeyi amatör kümede başarıyla temsil eden spor kulüplerini ziyaret ediyor

SPORTİF BAŞARI VE TESİSLEŞME Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hizmete sunulduğu ilçede sportif başarının yanı sıra tesisleşme konusunda da önemli atılımlar atılıyor. Bir yandan Gençlik ve Spor Merkezleri projelerini hayata geçirirken diğer taraftan ilçeye 18 yeni spor alanı kazandıran Başkan Aygün, amatör spor kulüplerinin de daima yanında olarak, destek veriyor.   YAVUZSPOR – DERİNCE BİRLİKSPOR Başkan Aygün bu kapsamda son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Derince Belediye Stadı’nda Yavuzspor ile Derince Birlikspor arasında gerçekleşen U 19 hazırlık müsabakasını takip etti. Her iki takım yöneticileri, antrenörleri ve sporcularına başarılar dileyen Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişimine katkı sunan, spor kulüplerimizin faaliyetlerini destekliyoruz” dedi.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeyi amatör kümede başarıyla temsil eden spor kulüplerini ziyaret ediyor

SPORTİF BAŞARI VE TESİSLEŞME

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hizmete sunulduğu ilçede sportif başarının yanı sıra tesisleşme konusunda da önemli atılımlar atılıyor. Bir yandan Gençlik ve Spor Merkezleri projelerini hayata geçirirken diğer taraftan ilçeye 18 yeni spor alanı kazandıran Başkan Aygün, amatör spor kulüplerinin de daima yanında olarak, destek veriyor.

 

YAVUZSPOR – DERİNCE BİRLİKSPOR

Başkan Aygün bu kapsamda son olarak AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile birlikte Derince Belediye Stadı’nda Yavuzspor ile Derince Birlikspor arasında gerçekleşen U 19 hazırlık müsabakasını takip etti. Her iki takım yöneticileri, antrenörleri ve sporcularına başarılar dileyen Başkan Aygün, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gelişimine katkı sunan, spor kulüplerimizin faaliyetlerini destekliyoruz” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.