19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ödüller sahiplerini buldu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 11:00, Güncelleme: 11.12.2023 - 10:38
 

Ödüller sahiplerini buldu

Ödüller sahiplerini buldu

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen "Sizin Gözünüzden Gölcük" ve "Yardımlaşma" konulu fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğraf sanatçıları ödüllendirildi.Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği iş birliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle 15’incisi düzenlenen "Sizin Gözünüzden Gölcük" ve 8’incisi düzenlenen "Yardımlaşma" konulu fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ödüllerini takdim edildi. Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törende sanatçılara ödüllerini, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve davetliler takdim etti.Tören alanında sergilenen fotoğraf kareleri, ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.Törende konuşan Ali Yıldırım Sezer, "Gölcük’ün adının uluslararası etkinliklerde, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle duyurulması adına çok önemli bulduğum ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğraf sanatçılarını tebrik ediyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Ödüller sahiplerini buldu
Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen "Sizin Gözünüzden Gölcük" ve "Yardımlaşma" konulu fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğraf sanatçıları ödüllendirildi.
Gölcük Belediyesi ve Gölcük Fotoğraf ve Sinema Derneği iş birliği, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteğiyle 15’incisi düzenlenen "Sizin Gözünüzden Gölcük" ve 8’incisi düzenlenen "Yardımlaşma" konulu fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğraf sanatçılarına ödüllerini takdim edildi. Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törende sanatçılara ödüllerini, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve davetliler takdim etti.
Tören alanında sergilenen fotoğraf kareleri, ziyaretçilerden büyük beğeni aldı.
Törende konuşan Ali Yıldırım Sezer, "Gölcük’ün adının uluslararası etkinliklerde, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle duyurulması adına çok önemli bulduğum ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında dereceye giren fotoğraf sanatçılarını tebrik ediyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.