19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Türkiye Buz Pateni Federasyonu'ndan Mühip Kanko hakkında suç duyurusu

Spor 12.12.2023 - 12:20, Güncelleme: 12.12.2023 - 12:20
 

Türkiye Buz Pateni Federasyonu'ndan Mühip Kanko hakkında suç duyurusu

Türkiye Buz Pateni Federasyonu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Federasyondan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko'nun 31 Ekim'de Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurul kürsüsünden sarf ettiği, buz pateni sporunun gelişmesi ve sporcuların başarılarının daha ileriye taşınması maksadıyla üstün bir özveri ve çabayla çalışan federasyonumuz ve federasyonumuz sayın yetkililerini hedef alan, iftira ve hakaret suçuna vücut veren iddia ve ithamları sebebiyle hakkında federasyonumuzca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."
Türkiye Buz Pateni Federasyonu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu, CHP Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Federasyondan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko'nun 31 Ekim'de Türkiye Büyük Millet Meclisi genel kurul kürsüsünden sarf ettiği, buz pateni sporunun gelişmesi ve sporcuların başarılarının daha ileriye taşınması maksadıyla üstün bir özveri ve çabayla çalışan federasyonumuz ve federasyonumuz sayın yetkililerini hedef alan, iftira ve hakaret suçuna vücut veren iddia ve ithamları sebebiyle hakkında federasyonumuzca Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur. Sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygılarımızla duyururuz."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.