KÜTÜPHANELER

BAL maçları yarın oynanacak

Spor 19.12.2023 - 14:48, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:48
 

BAL maçları yarın oynanacak

Bölgesel Amatör Lig'de ertelenen 12. hafta maçları yarın oynanacak.2. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz zorlu maçları kazanarak ligdeki hedeflerini bir adım daha yaklaşmak istiyor

12. HAFTA MÜSABAKALARI YARIN  Geçen hafta Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırısı sonrası Bölgesel Amatör Lig'de maçlar 20 Aralık Çarşamba gününe ertelenmişti.  BAL 12. hafta maçları yarın farklı şehir ve stadyumlarda oynanacak. Geçen hafta Gebzespor'u yenerek  rakibini  liderlik koltuğundan indiren Gölcükspor, deplasmanda oynayacağı Keşanspor maçını kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Maç öncesi kırmızı-siyahlı ekip 14 puanla 9.sırada bulunurken, Trakya ekibi ise 11 puanla 11.sırada bulunuyor.  13.HAFTA MAÇLARI HAFTA SONU  Liderliği kaybeden ve ikinci sıraya gerileyen Gebzespor, kendi sahasında Uzunköprüspor'u ağırlayacak. 13 puanla 10.sırada yer alan Yuvacıkspor, kendi evinde İfaspor'u yenmek için sahaya çıkacak.21 puanla 4.sırada kendine yer bulan Diliskelispor, taraftarların desteğiyle Sarayspor maçından üç puan bekliyor. Bu sezon ligde inişli-çıkışlı grafik çizen ve 15 puanla  8. basamakta bulunan Kullarspor ise zorlu Feriköy deplasmanında puan kovalayacak. Bölgesel Amatör Lig 13. hafta müsabakaları 24 Aralık Pazar günü oynanacak.
Bölgesel Amatör Lig'de ertelenen 12. hafta maçları yarın oynanacak.2. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz zorlu maçları kazanarak ligdeki hedeflerini bir adım daha yaklaşmak istiyor

12. HAFTA MÜSABAKALARI YARIN

 Geçen hafta Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yapılan çirkin saldırısı sonrası Bölgesel Amatör Lig'de maçlar 20 Aralık Çarşamba gününe ertelenmişti.  BAL 12. hafta maçları yarın farklı şehir ve stadyumlarda oynanacak. Geçen hafta Gebzespor'u yenerek  rakibini  liderlik koltuğundan indiren Gölcükspor, deplasmanda oynayacağı Keşanspor maçını kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Maç öncesi kırmızı-siyahlı ekip 14 puanla 9.sırada bulunurken, Trakya ekibi ise 11 puanla 11.sırada bulunuyor. 

13.HAFTA MAÇLARI HAFTA SONU 

Liderliği kaybeden ve ikinci sıraya gerileyen Gebzespor, kendi sahasında Uzunköprüspor'u ağırlayacak. 13 puanla 10.sırada yer alan Yuvacıkspor, kendi evinde İfaspor'u yenmek için sahaya çıkacak.21 puanla 4.sırada kendine yer bulan Diliskelispor, taraftarların desteğiyle Sarayspor maçından üç puan bekliyor. Bu sezon ligde inişli-çıkışlı grafik çizen ve 15 puanla  8. basamakta bulunan Kullarspor ise zorlu Feriköy deplasmanında puan kovalayacak. Bölgesel Amatör Lig 13. hafta müsabakaları 24 Aralık Pazar günü oynanacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.