19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ERKEKLER HEP DİP YAPIYOR, KADINLAR ZİRVEDE: 80-48

Spor 21.12.2023 - 15:43, Güncelleme: 21.12.2023 - 15:43
 

ERKEKLER HEP DİP YAPIYOR, KADINLAR ZİRVEDE: 80-48

İzmit Zirve Basketbol Takımı TKBBL-Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde İstanbul Panterlerini 80-48 yenerek ilk galibiyetin coşkusunu yaşadı

PANTERLERİ YENDİLER TKBBL- Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde Kocaeli'yi temsil eden ve bu kentin çocuklarından oluşan İzmit Zirve Basketbol Takımı daha önce oynadığı BEŞAS Spor maçını 40-75, Kainat Holding Kırklareli Fen Bilimleri maçını da 76-66 kaybettikten sonra üçüncü maçta büyük bir çıkış yaparak İstanbul Panterleri maçını 80-48 kazanmayı başardı. İzmit Atatürk Spor Salonunda oynanan İstanbul Panterleri maçına kazanmak için çıkan İzmit Zirve Basketbol Takımı ilk devreyi 51-29 maçı da 80-48 kazanarak TKBBL-Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ilk galibiyetini aldı.
İzmit Zirve Basketbol Takımı TKBBL-Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde İstanbul Panterlerini 80-48 yenerek ilk galibiyetin coşkusunu yaşadı

PANTERLERİ YENDİLER

TKBBL- Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde Kocaeli'yi temsil eden ve bu kentin çocuklarından oluşan İzmit Zirve Basketbol Takımı daha önce oynadığı BEŞAS Spor maçını 40-75, Kainat Holding Kırklareli Fen Bilimleri maçını da 76-66 kaybettikten sonra üçüncü maçta büyük bir çıkış yaparak İstanbul Panterleri maçını 80-48 kazanmayı başardı. İzmit Atatürk Spor Salonunda oynanan İstanbul Panterleri maçına kazanmak için çıkan İzmit Zirve Basketbol Takımı ilk devreyi 51-29 maçı da 80-48 kazanarak TKBBL-Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ilk galibiyetini aldı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.