19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kocaeli’de personel alacak

Gündem 29.12.2023 - 13:54, Güncelleme: 29.12.2023 - 13:54
 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kocaeli’de personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Gençlik Müdürlüğü, ülke genelinde toplamda 1071 sözleşmeli gençlik çalışanı alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Gençlik Müdürlüğü, Sözleşmeli Gençlik Çalışanı alımı yapılacağını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı KPSS B grubu P3 puan sıralamasının esas alınacağı işe alımlarda başvurular 6 grupta değerlendirilecek.   BAŞVURULAR E-DEVLET’TEN Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre başvurular, 29 Aralık - 8 O Ocak tarihleri arasında e- Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresi üzerinden yapılacak   KOCAELİ'DE 14 KİŞİ Sözleşmeli gençlik çalışanı başvuru ilanı için Sakarya ve Kocaeli'de de ilan paylaşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Gençlik Müdürlüğü, Kocaeli için 14 kişilik kontenjan ayırdı.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Gençlik Müdürlüğü, ülke genelinde toplamda 1071 sözleşmeli gençlik çalışanı alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Gençlik Müdürlüğü, Sözleşmeli Gençlik Çalışanı alımı yapılacağını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı KPSS B grubu P3 puan sıralamasının esas alınacağı işe alımlarda başvurular 6 grupta değerlendirilecek.

 

BAŞVURULAR E-DEVLET’TEN

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre başvurular, 29 Aralık - 8 O Ocak tarihleri arasında e- Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresi üzerinden yapılacak

 

KOCAELİ'DE 14 KİŞİ

Sözleşmeli gençlik çalışanı başvuru ilanı için Sakarya ve Kocaeli'de de ilan paylaşan Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Gençlik Müdürlüğü, Kocaeli için 14 kişilik kontenjan ayırdı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.