19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Antalya kampı başlıyor

Spor 02.01.2024 - 15:49, Güncelleme: 02.01.2024 - 15:49
 

Antalya kampı başlıyor

Devre arası hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor, bugün Antalya'da toplanacak.6 gün sürecek kamp döneminde yeşil-siyahlı ekip teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı provalar gerçekleştirecek

TİTANİC OTEL'DE KALACAK Mücadele ettiği Trendyol 1. Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Kocaelispor'da devre arası hazırlıklarını devam ediyor. İlk yarının bitiminin ardından 5 günlük izin yapan daha sonra testislerde üç gün çalışan yeşil-siyahlı ekip pazartesi günü izin yapmıştı. Temsilcimiz 6 gün boyunca Titanic Otelde konaklayacak. 6 GÜN SÜRECEK Bugün başlayacak olan Antalya kampı 7 Ocak Pazar günü sona erecek. Yeşil-Siyahlı ekip günde çift idman yaparak  teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı provalar yapacak. Körfez ekibi 8 Ocak Pazartesi gününü izinli geçirdikten sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.
Devre arası hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor, bugün Antalya'da toplanacak.6 gün sürecek kamp döneminde yeşil-siyahlı ekip teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı provalar gerçekleştirecek

TİTANİC OTEL'DE KALACAK

Mücadele ettiği Trendyol 1. Lig'in ilk yarısını zirvede tamamlayan Kocaelispor'da devre arası hazırlıklarını devam ediyor. İlk yarının bitiminin ardından 5 günlük izin yapan daha sonra testislerde üç gün çalışan yeşil-siyahlı ekip pazartesi günü izin yapmıştı. Temsilcimiz 6 gün boyunca Titanic Otelde konaklayacak.

6 GÜN SÜRECEK

Bugün başlayacak olan Antalya kampı 7 Ocak Pazar günü sona erecek. Yeşil-Siyahlı ekip günde çift idman yaparak  teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı provalar yapacak. Körfez ekibi 8 Ocak Pazartesi gününü izinli geçirdikten sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.