Türkiye İşçi Partisi Kocaeli Büyükşehir adayını açıkladı

Kocaeli 17.01.2024 - 17:13, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:13
 

Türkiye İşçi Partisi Kocaeli Büyükşehir adayını açıkladı

Türkiye İşçi Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını duyurdu. Hakan Koçak, partinin Büyükşehir adayı oldu.

Erkan Baş, TİP'in bazı büyükşehir belediye başkan adaylarını da açıkladı. Türkiye İşçi Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını duyurdu. Hakan Koçak, partinin Büyükşehir adayı oldu. Açıklanan bazı adaylar şu şekilde: Kocaeli: Hakan Koçak Konya: Bilal Ortakalaycı Ordu:  Semih Yıldız Trabzon: Süleyman Hacıbektaşoğlu Şişli: Mehmet Tolga Bektaş Hatay - Arsuz: Eşref Karayünü Samandağ: Emrah Karaçay HAKAN KOÇAK KİMDİR? 1970 doğumlu olan Hakan Koçak, Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Doktorasını Marmara Üniversitesi’nde tamamlayan Koçak, Petrol-İş, DİSK ve Tez-Koop-İş sendikalarında eğitim, örgütlenme, koordinatörlük ve editörlük görevlerinde bulundu. Kocaeli Üniversitesi'ndeki öğretim üyeliğinden "Bu Suça Ortak Olmayacağız" başlıklı metindeki imzası nedeniyle 672 sayılı KHK ile 1 Eylül 2016 tarihinde ihraç edildi. Akademik çalışmaları ağırlıkla emek tarihi, çalışma sosyolojisi, Türkiye işçi hareketinin sosyal yapısı ve gelişme dinamikleri gibi konularda yoğunlaşmıştır. Bu konularda çeşitli dergi ve kitaplarda makaleleri yayınlanmıştır.
Türkiye İşçi Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını duyurdu. Hakan Koçak, partinin Büyükşehir adayı oldu.

Erkan Baş, TİP'in bazı büyükşehir belediye başkan adaylarını da açıkladı. Türkiye İşçi Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını duyurdu. Hakan Koçak, partinin Büyükşehir adayı oldu.

Açıklanan bazı adaylar şu şekilde:

Kocaeli: Hakan Koçak

Konya: Bilal Ortakalaycı

Ordu:  Semih Yıldız

Trabzon: Süleyman Hacıbektaşoğlu

Şişli: Mehmet Tolga Bektaş

Hatay - Arsuz: Eşref Karayünü

Samandağ: Emrah Karaçay

HAKAN KOÇAK KİMDİR?

1970 doğumlu olan Hakan Koçak, Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunudur. Doktorasını Marmara Üniversitesi’nde tamamlayan Koçak, Petrol-İş, DİSK ve Tez-Koop-İş sendikalarında eğitim, örgütlenme, koordinatörlük ve editörlük görevlerinde bulundu. Kocaeli Üniversitesi'ndeki öğretim üyeliğinden "Bu Suça Ortak Olmayacağız" başlıklı metindeki imzası nedeniyle 672 sayılı KHK ile 1 Eylül 2016 tarihinde ihraç edildi. Akademik çalışmaları ağırlıkla emek tarihi, çalışma sosyolojisi, Türkiye işçi hareketinin sosyal yapısı ve gelişme dinamikleri gibi konularda yoğunlaşmıştır. Bu konularda çeşitli dergi ve kitaplarda makaleleri yayınlanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.