19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kartepe'de kayak sezonu yarıyıl tatiliyle hareketlenecek

Kocaeli 19.01.2024 - 12:45, Güncelleme: 19.01.2024 - 13:21
 

Kartepe'de kayak sezonu yarıyıl tatiliyle hareketlenecek

Türkiye'nin gözde kış turizm merkezlerinden Kocaeli'deki Kartepe kayak merkezi, yarıyıl tatilinde misafirleriyle hareketlenecek.

Samanlı Dağları'nın zirvesi, Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi'nin aynı anda izlenebildiği Kartepe Kayak Merkezi, komşu il Sakarya ile kent merkezine 40, İstanbul'a da yaklaşık 100 kilometre mesafede yer alıyor. Yarıyıl sezonunda tam kapasiteyle hizmet vermesi beklenen tesiste tatilciler, ağaçların arasında oluşturulan pistlerde zirveden kayıyor. Kartepe'nin eşsiz doğasında yürüyüş yapma imkanı da bulan ziyaretçiler, zipline ve ATV turu gibi etkinliklerle tatillerine renk katıyor. SÖMESTR TATİLİNİ BEKLİYORUZ Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Erhan Dündar, Kartepe'nin zirvesinde yer alan otelin 1000 yataklı olduğunu ve 4 büyük restoranının bulunduğunu kaydetti. Merkezdeki 19 pist ile telesiyejlerin kayakseverlere açık olduğunu anlatan Dündar, "Biz de heyecanla sömestir tatilini bekliyoruz. Yoğun talep var, telefonlarımız susmuyor. Tatilciler ellerini çabuk tutmasını istiyoruz. Şu anda yüzde 70 doluluğa ulaştık. Zirveye gelen misafirlerimiz kayak ve snowboard sporunun yanı sıra kızak ve zipline gibi etkinlikleri de gerçekleştirebilir." diye konuştu. 3 FARKLI GÜZERGAHTAN ULAŞIM Kartepe'ye gelmek isteyenlerin D-100 kara yolu, Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan ulaşılabileceğine değinen Dündar, 3 farklı güzergahtan da Kartepe'ye gelindiğini söyledi. EŞSİZ BİR YER Dündar, hem Sapanca Gölü hem de İzmit Körfez'ini gören noktalarıyla Kartepe'nin eşsiz bir yer olduğuna işaret ederek, "Kartepe her mevsim tercih edilen bir yer ancak kışın karın yağmasıyla apayrı güzelliğe bürünüyor. Buraya gelen yerli ve yabancı turistler hayranlıklarını gizleyemiyor. Tekrar tekrar Kartepe'ye gelmek istiyorlar." dedi.
Türkiye'nin gözde kış turizm merkezlerinden Kocaeli'deki Kartepe kayak merkezi, yarıyıl tatilinde misafirleriyle hareketlenecek.

Samanlı Dağları'nın zirvesi, Sapanca Gölü ve İzmit Körfezi'nin aynı anda izlenebildiği Kartepe Kayak Merkezi, komşu il Sakarya ile kent merkezine 40, İstanbul'a da yaklaşık 100 kilometre mesafede yer alıyor. Yarıyıl sezonunda tam kapasiteyle hizmet vermesi beklenen tesiste tatilciler, ağaçların arasında oluşturulan pistlerde zirveden kayıyor. Kartepe'nin eşsiz doğasında yürüyüş yapma imkanı da bulan ziyaretçiler, zipline ve ATV turu gibi etkinliklerle tatillerine renk katıyor.

SÖMESTR TATİLİNİ BEKLİYORUZ

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Erhan Dündar, Kartepe'nin zirvesinde yer alan otelin 1000 yataklı olduğunu ve 4 büyük restoranının bulunduğunu kaydetti. Merkezdeki 19 pist ile telesiyejlerin kayakseverlere açık olduğunu anlatan Dündar, "Biz de heyecanla sömestir tatilini bekliyoruz. Yoğun talep var, telefonlarımız susmuyor. Tatilciler ellerini çabuk tutmasını istiyoruz. Şu anda yüzde 70 doluluğa ulaştık. Zirveye gelen misafirlerimiz kayak ve snowboard sporunun yanı sıra kızak ve zipline gibi etkinlikleri de gerçekleştirebilir." diye konuştu.

3 FARKLI GÜZERGAHTAN ULAŞIM

Kartepe'ye gelmek isteyenlerin D-100 kara yolu, Anadolu Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'ndan ulaşılabileceğine değinen Dündar, 3 farklı güzergahtan da Kartepe'ye gelindiğini söyledi.

EŞSİZ BİR YER

Dündar, hem Sapanca Gölü hem de İzmit Körfez'ini gören noktalarıyla Kartepe'nin eşsiz bir yer olduğuna işaret ederek, "Kartepe her mevsim tercih edilen bir yer ancak kışın karın yağmasıyla apayrı güzelliğe bürünüyor. Buraya gelen yerli ve yabancı turistler hayranlıklarını gizleyemiyor. Tekrar tekrar Kartepe'ye gelmek istiyorlar." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.