19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

THY: 8 Bin Personel Alımı Yapacak, Başvuru Tarihi Açıklandı!

Gündem 21.01.2024 - 22:00, Güncelleme: 22.01.2024 - 00:21
 

THY: 8 Bin Personel Alımı Yapacak, Başvuru Tarihi Açıklandı!

Türk Hava Yolları uzun süredir beklenen personel alım ilanını yayınladı.

2024 yılı içerisinde toplamda 8 bin personel alacak. Türk Hava Yolları personel alım başvuru şartlarını paylaştı. THY 8.000 yeni personel alımı sırasında başvuracak adayların 600'ü pilot pozisyonunda görevlendirilecek. Konu ile ilgili THY yönetim kurulu ve icra komitesi Başkanı Ahmet Bolat işe alım süreci ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Online başvuru sürecinin devam ettiği THY personel alımı için özellikle kabin memuru alanında Nisan ayında paylaşılacak bir ilanla detaylar netleşecek.   Kesin Başvuru Tarihi Belli Oldu! Hedefte 8.000 çalışanın 600'ü pilot olarak görevlendirilecek. Amerika, Avustralya, Meksika, Endonezya, Tayvan, Japonya gibi ülkelerin turistik faaliyetlerini tanıtım amaçlı yeni operasyonlar gerçekleştirilecek. Bu süreçte ihtiyaç duyulacak personel alımı için Nisan ayında kesin başvuru süreci başlayacak.   Yabancı Turistleri Teşvik Amaçlanıyor! İstanbul Havalimanı'na yönelik başlatılan bu çalışmalar ile turizme olumlu yönde katkı sağlamak amaçlanıyor. Yabancı firmaların sayısının 100’ü geçtiği bu günlerde daha fazla firmayı teşvik edebilmek için 2028 yılına kadar 101 milyar dolara kadar katkı sağlanması hedefleniyor.
Türk Hava Yolları uzun süredir beklenen personel alım ilanını yayınladı.

2024 yılı içerisinde toplamda 8 bin personel alacak. Türk Hava Yolları personel alım başvuru şartlarını paylaştı.

THY 8.000 yeni personel alımı sırasında başvuracak adayların 600'ü pilot pozisyonunda görevlendirilecek.

Konu ile ilgili THY yönetim kurulu ve icra komitesi Başkanı Ahmet Bolat işe alım süreci ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Online başvuru sürecinin devam ettiği THY personel alımı için özellikle kabin memuru alanında Nisan ayında paylaşılacak bir ilanla detaylar netleşecek.

 

Kesin Başvuru Tarihi Belli Oldu!


Hedefte 8.000 çalışanın 600'ü pilot olarak görevlendirilecek. Amerika, Avustralya, Meksika, Endonezya, Tayvan, Japonya gibi ülkelerin turistik faaliyetlerini tanıtım amaçlı yeni operasyonlar gerçekleştirilecek.

Bu süreçte ihtiyaç duyulacak personel alımı için Nisan ayında kesin başvuru süreci başlayacak.

 

Yabancı Turistleri Teşvik Amaçlanıyor!


İstanbul Havalimanı'na yönelik başlatılan bu çalışmalar ile turizme olumlu yönde katkı sağlamak amaçlanıyor.

Yabancı firmaların sayısının 100’ü geçtiği bu günlerde daha fazla firmayı teşvik edebilmek için 2028 yılına kadar 101 milyar dolara kadar katkı sağlanması hedefleniyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.