19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE BİRLİK SÜPER AMATÖR LİGE YÜKSELDİ

Spor 22.01.2024 - 14:53, Güncelleme: 22.01.2024 - 14:53
 

GEBZE BİRLİK SÜPER AMATÖR LİGE YÜKSELDİ

Gebze Birlik Futbol Kulübü, Gölcük İdmanYurdu Sporu karşısında elde ettiği zaferle Süper Amatör Lige yükseldi.

İlk yarının 22. dakikasında Fatih Yılmaz'ın kafa vuruşuyla bulduğu golle öne geçen Gebze Birlik, maçı 1-0 kazanarak kuruluşunun ikinci yılında üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti. Kulüp Başkanı Şener Yılmaz ve yönetim kurulu, oyuncuları soyunma odasında tebrik ederek takıma şampiyonluk primi sözü verdiler. Bu zaferle birlikte Gebze Birlik, bölgesel futbolun en üst kademelerinden biri olan Süper Amatör Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Gebze Birlik camiası, oyuncuların performansı ve takımın elde ettiği başarıyla gururlanırken, gelecek sezon Süper Amatör Lig'deki mücadelesine hazır bir şekilde adım atacak.
Gebze Birlik Futbol Kulübü, Gölcük İdmanYurdu Sporu karşısında elde ettiği zaferle Süper Amatör Lige yükseldi.

İlk yarının 22. dakikasında Fatih Yılmaz'ın kafa vuruşuyla bulduğu golle öne geçen Gebze Birlik, maçı 1-0 kazanarak kuruluşunun ikinci yılında üst üste ikinci şampiyonluğunu elde etti.

Kulüp Başkanı Şener Yılmaz ve yönetim kurulu, oyuncuları soyunma odasında tebrik ederek takıma şampiyonluk primi sözü verdiler. Bu zaferle birlikte Gebze Birlik, bölgesel futbolun en üst kademelerinden biri olan Süper Amatör Lig'e yükselme başarısını gösterdi.

Gebze Birlik camiası, oyuncuların performansı ve takımın elde ettiği başarıyla gururlanırken, gelecek sezon Süper Amatör Lig'deki mücadelesine hazır bir şekilde adım atacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.