19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Petrol Ofisi’nden Kocaeli’ye dev yatırım!

Kocaeli 23.01.2024 - 13:55, Güncelleme: 23.01.2024 - 13:55
 

Petrol Ofisi’nden Kocaeli’ye dev yatırım!

Petrol Ofisi’nin Körfez İlçesi, Barbaros Mahallesi Hamit Kaptan Sokak’taki tesisine iki adet LPG tankı inşa edilecek. Çevre etki değerlendirme (ÇED) sürecinin başladığı duyuruldu.

Petrol Ofisi A.Ş. tarafından Körfez Barbaros Mahallesi Hamit Kaptan Sokak No:7 adresinde 1020 Ada 27 Parsel numaralı G23b21d3b paftalı alanda ‘YARIMCA TERMİNALİ KAPASİTE ARTIŞI (2 ADET 5.000 m³ KAPASİTELİ LPG TANK İLAVESİ) PROJESİ planlanıyor. Proje ile ilgili olarak Kocaeli Valiliği’ne sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 16. maddesi doğrultusunda incelendi ve projeye ilişkin ÇED süreci başladı. MALİYET 150 MİLYON TL Projenin inşaat aşamasında 20 personelin, işletme aşamasında mevcut işletme personeliyle (25 personel) çalışma yapılması planlanmaktadır. Projenin toplam maliyeti ise 150 milyon TL olarak açıklandı.  
Petrol Ofisi’nin Körfez İlçesi, Barbaros Mahallesi Hamit Kaptan Sokak’taki tesisine iki adet LPG tankı inşa edilecek. Çevre etki değerlendirme (ÇED) sürecinin başladığı duyuruldu.

Petrol Ofisi A.Ş. tarafından Körfez Barbaros Mahallesi Hamit Kaptan Sokak No:7 adresinde 1020 Ada 27 Parsel numaralı G23b21d3b paftalı alanda ‘YARIMCA TERMİNALİ KAPASİTE ARTIŞI (2 ADET 5.000 m³ KAPASİTELİ LPG TANK İLAVESİ) PROJESİ planlanıyor. Proje ile ilgili olarak Kocaeli Valiliği’ne sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 16. maddesi doğrultusunda incelendi ve projeye ilişkin ÇED süreci başladı.

MALİYET 150 MİLYON TL

Projenin inşaat aşamasında 20 personelin, işletme aşamasında mevcut işletme personeliyle (25 personel) çalışma yapılması planlanmaktadır. Projenin toplam maliyeti ise 150 milyon TL olarak açıklandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.