KÜTÜPHANELER

İYİ Parti'den Zafer Partisine geçti

Kocaeli 23.01.2024 - 14:09, Güncelleme: 23.01.2024 - 14:09
 

İYİ Parti'den Zafer Partisine geçti

İYİ Parti Derince eski İlçe Başkanı Selman Gürpınar, Zafer Partisine geçti

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı olan Av. Ender Oğuz, partisine transfer yapmayı sürdürüyor. Başkan Oğuz, Av. Selman Gürpınar'ın Zafer Partisine katılımını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Oğuz paylaşımında şu sözlere yer verdi: "Kocaeli’nin siyasi arenasında önemli görevler de bulunmuş olan;DSP İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı,sonrasında İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı görevini de ifa eden meslektaşım,dostum Sn Av.Selman Gürpınar Zafer Partisi’ne katılmıştır.Kendisine,ilimizi de ve de partimize hayırlı olmasını dilerim.."    
İYİ Parti Derince eski İlçe Başkanı Selman Gürpınar, Zafer Partisine geçti

İYİ Parti’den istifa ettikten sonra Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı olan Av. Ender Oğuz, partisine transfer yapmayı sürdürüyor.

Başkan Oğuz, Av. Selman Gürpınar'ın Zafer Partisine katılımını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Başkan Oğuz paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Kocaeli’nin siyasi arenasında önemli görevler de bulunmuş olan;DSP İl Başkanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı,sonrasında İYİ Parti Derince İlçe Başkanlığı görevini de ifa eden meslektaşım,dostum Sn Av.Selman Gürpınar Zafer Partisi’ne katılmıştır.Kendisine,ilimizi de ve de partimize hayırlı olmasını dilerim.."

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.