19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükşehir adayı yarın açıklanabilir

Kocaeli 25.01.2024 - 13:38, Güncelleme: 25.01.2024 - 13:38
 

Büyükşehir adayı yarın açıklanabilir

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli'de İzmit ve Körfez olmak üzere 2 adayını ön seçimle belirlemiş, 4 adayını PM toplantısı sonrası duyurmuştu. Büyükşehir içinse gözler yarına kilitlendi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçim hazırlıkları kapsamında aday belirleme süreci devam ediyor. Yarın yapılacak PM toplantısının ardından Kocaeli'de Büyükşehir adayı olmak üzere kalan ilçelerde de isimlerin açıklanması bekleniyor. 2 İLÇEDE ÖNSEÇİM YAPILDI CHP Kocaeli'de iki adayını önseçimle belirlemiş bu isimler İzmit'te Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez'de ise Tayfun Balıkçı olmuştu. PM'de 5 isim açıklanmış ancak Milletvekili Nail Çiler Gebze adaylığından affını İstemişti. "BÜYÜKŞEHİR AÇIKLANABİLİR" Açıklanan diğer isimler Kartepe'de Nilay Mert Türk, Darıca'da Saide Çalışkan, Derince'de Sertif Gökçe ve Karamürsel'de Ahmet Çalık olmuştu. İl başkanı Bülent Sarı kalan adayların yarın açıklanabileceğini ifade etti. İŞ BİRLİĞİ DÜZEYİNDE OLMADI Sarı, "Büyükşehir adayımız da yarın kalan ilçelerle birlikte açıklanabilir. Başiskele için görüşmelerimiz devam ediyor. Bazı ilçelerde görüşmeler yaptık ancak iş birliği düzeyinde olmadı." dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli'de İzmit ve Körfez olmak üzere 2 adayını ön seçimle belirlemiş, 4 adayını PM toplantısı sonrası duyurmuştu. Büyükşehir içinse gözler yarına kilitlendi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde yerel seçim hazırlıkları kapsamında aday belirleme süreci devam ediyor. Yarın yapılacak PM toplantısının ardından Kocaeli'de Büyükşehir adayı olmak üzere kalan ilçelerde de isimlerin açıklanması bekleniyor.

2 İLÇEDE ÖNSEÇİM YAPILDI

CHP Kocaeli'de iki adayını önseçimle belirlemiş bu isimler İzmit'te Fatma Kaplan Hürriyet, Körfez'de ise Tayfun Balıkçı olmuştu. PM'de 5 isim açıklanmış ancak Milletvekili Nail Çiler Gebze adaylığından affını İstemişti.

"BÜYÜKŞEHİR AÇIKLANABİLİR"

Açıklanan diğer isimler Kartepe'de Nilay Mert Türk, Darıca'da Saide Çalışkan, Derince'de Sertif Gökçe ve Karamürsel'de Ahmet Çalık olmuştu. İl başkanı Bülent Sarı kalan adayların yarın açıklanabileceğini ifade etti.


İŞ BİRLİĞİ DÜZEYİNDE OLMADI

Sarı, "Büyükşehir adayımız da yarın kalan ilçelerle birlikte açıklanabilir. Başiskele için görüşmelerimiz devam ediyor. Bazı ilçelerde görüşmeler yaptık ancak iş birliği düzeyinde olmadı." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.