19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Körfez'de buzlar eridi

Kocaeli 28.01.2024 - 16:29, Güncelleme: 28.01.2024 - 16:29
 

CHP Körfez'de buzlar eridi

Oldukça çalkantılı ve tartışmalı bir belediye başkan adaylık dönemi yaşayan ve ön seçimle Tayfun Balıkçı’yı seçen CHP Körfez’de, ilçe yönetimi ile aday arasındaki buzlar eridi

Ön seçim sonrasında resmi açıklama yapılana kadar sessizliğini koruyan ilçe yönetimi ve Tayfun Balıkçı, açıklama sonrasında ilk adımları attılar. Ön seçim öncesinde ve sandıkta bir başka adaya destek veren ilçe yönetimi ile sandıktan kazanan aday olarak çıkan Tayfun Balıkçı arasında kavga bekleyenler hayal kırıklığı yaşadılar. Resmi açıklamadan sonra İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ile ilçe yöneticileri, sosyal medya hesaplarından verdikleri mesajlarla Tayfun Balıkçı’yı kutladılar ve birlikte çalışacaklarını ifade ettiler. Tayfun Balıkçı da benzeri mesajlar verdi ve bugün de randevu alarak ilçe yönetimini ziyarete gitti. Tayfun Balıkçı, kendisine destek veren arkadaşlarıyla birlikte ilçeye gitti ve kendisini İlçe Başkanı Altunal ve ekibi karşıladı. YENİDEN START VERİLDİ Beklenenin aksine tüm buzlar bir anda eridi ve samimi ortamda yapılan sohbet sonrasında çiçek takdimi ile yaşanan tüm olumsuzluklar unutuldu. Tayfun Balıkçı ve ilçe yönetimi, 1 Nisan sabahı Körfez Belediyesi’ni almak üzere söz verirken, saha çalışmalarına da yeniden start verdiler. CHP Körfez’de bu gelişmenin ardından belediye meclis üyelikleri için başvuruların hızlanması bekleniyor. Adayı bekleyen meclis üyeliği düşünen siyasiler, yarından itibaren dosya teslimi yapmaya başlayacaklar.
Oldukça çalkantılı ve tartışmalı bir belediye başkan adaylık dönemi yaşayan ve ön seçimle Tayfun Balıkçı’yı seçen CHP Körfez’de, ilçe yönetimi ile aday arasındaki buzlar eridi

Ön seçim sonrasında resmi açıklama yapılana kadar sessizliğini koruyan ilçe yönetimi ve Tayfun Balıkçı, açıklama sonrasında ilk adımları attılar. Ön seçim öncesinde ve sandıkta bir başka adaya destek veren ilçe yönetimi ile sandıktan kazanan aday olarak çıkan Tayfun Balıkçı arasında kavga bekleyenler hayal kırıklığı yaşadılar.
Resmi açıklamadan sonra İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal ile ilçe yöneticileri, sosyal medya hesaplarından verdikleri mesajlarla Tayfun Balıkçı’yı kutladılar ve birlikte çalışacaklarını ifade ettiler. Tayfun Balıkçı da benzeri mesajlar verdi ve bugün de randevu alarak ilçe yönetimini ziyarete gitti. Tayfun Balıkçı, kendisine destek veren arkadaşlarıyla birlikte ilçeye gitti ve kendisini İlçe Başkanı Altunal ve ekibi karşıladı.

YENİDEN START VERİLDİ

Beklenenin aksine tüm buzlar bir anda eridi ve samimi ortamda yapılan sohbet sonrasında çiçek takdimi ile yaşanan tüm olumsuzluklar unutuldu. Tayfun Balıkçı ve ilçe yönetimi, 1 Nisan sabahı Körfez Belediyesi’ni almak üzere söz verirken, saha çalışmalarına da yeniden start verdiler. CHP Körfez’de bu gelişmenin ardından belediye meclis üyelikleri için başvuruların hızlanması bekleniyor. Adayı bekleyen meclis üyeliği düşünen siyasiler, yarından itibaren dosya teslimi yapmaya başlayacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.