Belediye işçilerinin zammı belli oldu!

Kocaeli 29.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 29.01.2024 - 16:53
 

Belediye işçilerinin zammı belli oldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Büyükşehir ve AK Partili 11 ilçe için tüm işçilere yüzde 49,25 oranında zam yapacaklarını açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda belediye işçilerine verilecek olan zam oranı belli oldu. Böylece Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili 11 ilçe belediyesinde çalışan personele yüzde 49.25 zam yapılmasına karar verildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın belediye işçilerine yüzde 49.25 zam yapılması kararı aldıklarını ifade etti. Büyükakın konuşmasında, “Normalde sözleşmelerimiz enflasyon farkı artı 2 puan da refah payı şeklinde. Bu da yüzde 38 ediyor. Memurlara ve asgari ücrete yüzde 49,25 zam gelmişti. Aradaki fark ne olacak diye bir tartışma vardı. Zammın aynen yansıtılması kararı aldık” ifadelerini kullandı. “SÜREÇ BU HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK” Mevcut belediye başkanları ile yapılan toplantı sonrası konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ise tüm belediye başkanlarına teşekkür ettiklerini ifade etti. Toplantının ana gündem maddesi ise belediye işçilerine verilecek olan zam oldu. İşçi zammının yanı sıra adaylık süreci de masaya yatırıldı. Başkanı Şahin Talus “Yarın seçim beyannamesi açıklamamız var. Genel bir değerlendirme yaptık. Süreç bu hafta içinde netleşecek. Seçim beyannamesi ile adaylar açıklanamayacak. Beyannamenin açıklanması ile birlikte aday tanıtımları yapılacak. Sonuçta belediye başkanlarımızla birlik ve beraberlik içindeyiz. Hepsine teşekkür ettik. Önemli maddelerinden biri de maaş zammı oldu. Özellikle memur ve asgari ücrete yapılan zam oranında zam kararı aldık. Herkese 49.25 oranında aynı zam yapılacak.” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Büyükşehir ve AK Partili 11 ilçe için tüm işçilere yüzde 49,25 oranında zam yapacaklarını açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda belediye işçilerine verilecek olan zam oranı belli oldu. Böylece Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve AK Partili 11 ilçe belediyesinde çalışan personele yüzde 49.25 zam yapılmasına karar verildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın belediye işçilerine yüzde 49.25 zam yapılması kararı aldıklarını ifade etti. Büyükakın konuşmasında, “Normalde sözleşmelerimiz enflasyon farkı artı 2 puan da refah payı şeklinde. Bu da yüzde 38 ediyor. Memurlara ve asgari ücrete yüzde 49,25 zam gelmişti. Aradaki fark ne olacak diye bir tartışma vardı. Zammın aynen yansıtılması kararı aldık” ifadelerini kullandı.

“SÜREÇ BU HAFTA İÇİNDE NETLEŞECEK”

Mevcut belediye başkanları ile yapılan toplantı sonrası konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ise tüm belediye başkanlarına teşekkür ettiklerini ifade etti. Toplantının ana gündem maddesi ise belediye işçilerine verilecek olan zam oldu. İşçi zammının yanı sıra adaylık süreci de masaya yatırıldı. Başkanı Şahin Talus “Yarın seçim beyannamesi açıklamamız var. Genel bir değerlendirme yaptık. Süreç bu hafta içinde netleşecek. Seçim beyannamesi ile adaylar açıklanamayacak. Beyannamenin açıklanması ile birlikte aday tanıtımları yapılacak. Sonuçta belediye başkanlarımızla birlik ve beraberlik içindeyiz. Hepsine teşekkür ettik. Önemli maddelerinden biri de maaş zammı oldu. Özellikle memur ve asgari ücrete yapılan zam oranında zam kararı aldık. Herkese 49.25 oranında aynı zam yapılacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.