19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tam 42 kulüp birleşti: İzmit Kulüpler Birliği kuruldu

Spor 02.02.2024 - 16:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:00
 

Tam 42 kulüp birleşti: İzmit Kulüpler Birliği kuruldu

İzmit Altyapı Kulüpler Platformu çatısı altında toplanan ve 42 amatör futbol kulübünün yer alacağı İzmit kulüpler Birliği resmen kuruldu. İlk toplantıda 18 takım bir araya gelirken birliğin kuruluşunu Tavşantepe Spor Kulübü Başkanı Cihan Özkul duyurdu

Cihan Özkul yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: " İzmit Kulüpler Birliği temelini bugün 18 kulübümüzle birlikte atmış bulunuyoruz. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. İzmit Altyapı Kulüpler Platformu adı altında çıktığımız yolda 42 kulübümüz platform için onay vermiştir. İlk katılım da mazaretli olarak gelemeyen kulüplerimiz oldu. Yakında ikinci toplantımızı daha geniş katılımlı düzenleyeceğiz. HÜRRİYET'E TEŞEKKÜR Toplantıda oy çoğunluğu ile organizasyonun İzmit Kulüpler Birliği olması ve bir yönetim şeması belirlenmesi hakkında karar verilmiştir. İzmit Kulüpleri'nin en büyük sorunu resmi müsabaka sahasının ve antrenman yapılacak tesis sayısının yetersiz olması konusunda görüş birliğine varıldı. Çalışmaların ağırlıklı olarak bu şekilde sürdürülmesi konusunda hem fikir olundu. Bizlere bugün evsahipliği yapan ve güzel bir kahvaltı veren İzmit Belediyesi ve İzmit Belediye Başkanı Sn. Fatma Hürriyet Kaplan'a teşekkür ederiz. Bağlı bulunduğumuz Belediyelerimiz ve Tüm yerel ve merkezi yönetimlerle ortak istişare ve çalışmalarımıza devam edeceğiz."
İzmit Altyapı Kulüpler Platformu çatısı altında toplanan ve 42 amatör futbol kulübünün yer alacağı İzmit kulüpler Birliği resmen kuruldu. İlk toplantıda 18 takım bir araya gelirken birliğin kuruluşunu Tavşantepe Spor Kulübü Başkanı Cihan Özkul duyurdu

Cihan Özkul yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: " İzmit Kulüpler Birliği temelini bugün 18 kulübümüzle birlikte atmış bulunuyoruz. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. İzmit Altyapı Kulüpler Platformu adı altında çıktığımız yolda 42 kulübümüz platform için onay vermiştir. İlk katılım da mazaretli olarak gelemeyen kulüplerimiz oldu. Yakında ikinci toplantımızı daha geniş katılımlı düzenleyeceğiz.

HÜRRİYET'E TEŞEKKÜR

Toplantıda oy çoğunluğu ile organizasyonun İzmit Kulüpler Birliği olması ve bir yönetim şeması belirlenmesi hakkında karar verilmiştir. İzmit Kulüpleri'nin en büyük sorunu resmi müsabaka sahasının ve antrenman yapılacak tesis sayısının yetersiz olması konusunda görüş birliğine varıldı. Çalışmaların ağırlıklı olarak bu şekilde sürdürülmesi konusunda hem fikir olundu. Bizlere bugün evsahipliği yapan ve güzel bir kahvaltı veren İzmit Belediyesi ve İzmit Belediye Başkanı
Sn. Fatma Hürriyet Kaplan'a teşekkür ederiz. Bağlı bulunduğumuz Belediyelerimiz ve Tüm yerel ve merkezi yönetimlerle ortak istişare ve çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.