19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı Valiliğimizi Ziyaret Etti

Kocaeli 03.02.2024 - 12:30, Güncelleme: 03.02.2024 - 12:30
 

Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı Valiliğimizi Ziyaret Etti

Bir dizi program ve ziyaret için bugün ilimizi teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, istişarelerde bulundu.

Valilik binası önünde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, siyasi parti il başkanları ve kurum müdürleri tarafından karşılandı.  Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı daha sonra makama geçti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Seddar Yavuz, ilimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sunumunda bulunup, ziyaretlerinden duydukları onuru belirterek şükranlarını arz etti.  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, ziyaretin ardından Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Sanayide Su Verimliliği” toplantısına katılmak üzere ayrıldılar.   
Bir dizi program ve ziyaret için bugün ilimizi teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alıp, istişarelerde bulundu.

Valilik binası önünde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı; Vali Seddar Yavuz, Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Vali Yardımcıları, siyasi parti il başkanları ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. 

Valilik ziyaretinde ilk olarak Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı daha sonra makama geçti. Makamda gerçekleştirilen ziyarette Vali Seddar Yavuz, ilimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sunumunda bulunup, ziyaretlerinden duydukları onuru belirterek şükranlarını arz etti. 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri, ziyaretin ardından Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Sanayide Su Verimliliği” toplantısına katılmak üzere ayrıldılar. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.