Darıca’da 0-11 yaş çocuklar için giriş ücretsiz!

Darıca 05.02.2024 - 15:52, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:52
 

Darıca’da 0-11 yaş çocuklar için giriş ücretsiz!

Darıca’da 0-11 yaş çocuklar için giriş ücretsiz!

02-28 Şubat tarihleri arası aileleri ile birlikte Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na giden 0-11 yaş arası çocuklar için park giriş bileti ücretsiz. Hayvanat Bahçesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Eğlenceli ve unutulmaz bir gün için Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na gelin. Çocuklarınıza doğa sevgisini aşılayacak ve onların hayal güçlerini genişletecek unutulmaz bir deneyim Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda sizi bekliyor. Üstelik 2-28 Şubat tarihleri arası aileleri ile birlikte parkımıza gelen 0-11 yaş arası çocuklar için park giriş bileti ücretsiz. Her yıl onbinlerce çocuğa doğayı koruma bilinci aşılamayı misyon edinen FYZoo, herkesi yaban hayatı eğlenceli ve eğitici bir ortamda keşfetmeye davet ediyor. Şubat ayı boyunca doğanın gizemli dünyasına adım atacağınız ve 160’ın üzerinde hayvan türünü yakından tanıyacağınız unutulmaz bir deneyim FYZoo’da sizi bekliyor.” KAMPANYA KURALLARI Kampanya grup girişleri için geçerli değildir. Kampanya 0-11 yaş arasındaki çocuklar için geçerlidir. 0-11 yaş arası çocukların ücretsiz girişleri ailesi ile birlikte geçerlidir. Yetişkin biletleri ücretlidir. Kampanya 28.02.2024 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya web sitemizden alacağınız online biletlerde ve gişelerde geçerlidir. 0-11 yaş çocuklara ücretsiz giriş kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemez.
Darıca’da 0-11 yaş çocuklar için giriş ücretsiz!

02-28 Şubat tarihleri arası aileleri ile birlikte Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na giden 0-11 yaş arası çocuklar için park giriş bileti ücretsiz. Hayvanat Bahçesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Eğlenceli ve unutulmaz bir gün için Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’na gelin. Çocuklarınıza doğa sevgisini aşılayacak ve onların hayal güçlerini genişletecek unutulmaz bir deneyim Darıca Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı’nda sizi bekliyor. Üstelik 2-28 Şubat tarihleri arası aileleri ile birlikte parkımıza gelen 0-11 yaş arası çocuklar için park giriş bileti ücretsiz. Her yıl onbinlerce çocuğa doğayı koruma bilinci aşılamayı misyon edinen FYZoo, herkesi yaban hayatı eğlenceli ve eğitici bir ortamda keşfetmeye davet ediyor. Şubat ayı boyunca doğanın gizemli dünyasına adım atacağınız ve 160’ın üzerinde hayvan türünü yakından tanıyacağınız unutulmaz bir deneyim FYZoo’da sizi bekliyor.”

KAMPANYA KURALLARI

Kampanya grup girişleri için geçerli değildir. Kampanya 0-11 yaş arasındaki çocuklar için geçerlidir. 0-11 yaş arası çocukların ücretsiz girişleri ailesi ile birlikte geçerlidir. Yetişkin biletleri ücretlidir. Kampanya 28.02.2024 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya web sitemizden alacağınız online biletlerde ve gişelerde geçerlidir. 0-11 yaş çocuklara ücretsiz giriş kampanyası diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.