‘Sen Anlat İzmit’ Tepecik ve Kemalpaşa Mahallelerinde devam etti

Kocaeli 06.02.2024 - 12:22, Güncelleme: 06.02.2024 - 12:22
 

‘Sen Anlat İzmit’ Tepecik ve Kemalpaşa Mahallelerinde devam etti

İzmit Belediyesi, ‘Sen Anlat İzmit’ sloganıyla düzenlediği Halk Günleri programında Tepecik ve Kemalpaşa Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi

İzmit Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek üzere her gün ayrı mahallelerde Sen Anlat İzmit programı gerçekleştiriyor. Program son olarak Tepecik ve Kemalpaşa Mahallelerinde gerçekleşti. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Aşkın programa katıldı. İZMİT HALKINDAN BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR Bölge sakinleri, İzmit Belediyesi yetkililerine direkt olarak talep, öneri ve eleştirilerini dile getirdiler. Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner ve Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Engin Çevrim de programa katıldı. Vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.
İzmit Belediyesi, ‘Sen Anlat İzmit’ sloganıyla düzenlediği Halk Günleri programında Tepecik ve Kemalpaşa Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi

İzmit Belediyesi, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemek üzere her gün ayrı mahallelerde Sen Anlat İzmit programı gerçekleştiriyor. Program son olarak Tepecik ve Kemalpaşa Mahallelerinde gerçekleşti. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Aşkın programa katıldı.

İZMİT HALKINDAN BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Bölge sakinleri, İzmit Belediyesi yetkililerine direkt olarak talep, öneri ve eleştirilerini dile getirdiler. Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner ve Kemalpaşa Mahalle Muhtarı Engin Çevrim de programa katıldı. Vatandaşlar programa yoğun ilgi gösterdi. Uygulamadan memnun kalan vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.