19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP İl SKM Başkanı belli oldu

Kocaeli 10.02.2024 - 14:10, Güncelleme: 10.02.2024 - 14:10
 

CHP İl SKM Başkanı belli oldu

Uzun yıllar Sefa Sirmen'in İzmit Belediye Başkanlığı ve daha sonra 1994 yılında oluşan İzmit Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey görevler yapan Murat Sirmen CHP II SKM Başkanı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri partide gerçekleştirdikleri olağan haftalık toplantılarında Mart ayında yapılacak seçimde örgütün en kritik görevlerinden birini üstlenecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı'nı belirledi. SELMAN YILDIRIM' DA OLACAK Uzun yıllar Sefa Sirmen'in İzmit Belediye Başkanlığı ve daha sonra 1994 yılında oluşan İzmit Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey görevler yapan Murat Sirmen, CHP İl SKM Başkanı oldu. Murat Sirmen' in ekibinde Selman Yıldırım' ında olacağı öğrenildi.  
Uzun yıllar Sefa Sirmen'in İzmit Belediye Başkanlığı ve daha sonra 1994 yılında oluşan İzmit Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey görevler yapan Murat Sirmen CHP II SKM Başkanı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri partide gerçekleştirdikleri olağan haftalık toplantılarında Mart ayında yapılacak seçimde örgütün en kritik görevlerinden birini üstlenecek olan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı'nı belirledi.

SELMAN YILDIRIM' DA OLACAK

Uzun yıllar Sefa Sirmen'in İzmit Belediye Başkanlığı ve daha sonra 1994 yılında oluşan İzmit Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey görevler yapan Murat Sirmen, CHP İl SKM Başkanı oldu. Murat Sirmen' in ekibinde Selman Yıldırım' ında olacağı öğrenildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.