Başkan Hürriyet, güne Mimar Sinan Camii’nde başladı

Kocaeli 16.02.2024 - 15:38, Güncelleme: 16.02.2024 - 15:38
 

Başkan Hürriyet, güne Mimar Sinan Camii’nde başladı

Gün aydınlanmadan sahaya inerek vatandaşlarla bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu sabah Mimar Sinan Camii cemaatiyle güne başladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her sabah farklı bir camide cemaatle buluşuyor. Hürriyet, bugünkü sabah namazı sonrası Yenişehir Mahallesi’ndeki Mimar Sinan Camii’nde cemaatle kahvaltı yaptı. Başkan Hürriyet, Mahalle Muhtarı Salih Çuman ile birlikte vatandaşların talep ve sorunlarına kulak verdi.   "YENİ CUMA’DAKİ TUVALETLERİ ÜCRETSİZ YAPTIK" Cemaatle sohbet eden Başkan Hürriyet, “Yeni Cuma’daki tuvaletleri ücretsiz yaptık. Tamamen yenileyerek kendi personelimizle birlikte hizmet veriyoruz. Fevziye’deki tuvaletlerini ihalesi bitince orayı da ücretsiz yapacağız. Sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına tüm imkanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Gün aydınlanmadan sahaya inerek vatandaşlarla bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu sabah Mimar Sinan Camii cemaatiyle güne başladı
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, her sabah farklı bir camide cemaatle buluşuyor. Hürriyet, bugünkü sabah namazı sonrası Yenişehir Mahallesi’ndeki Mimar Sinan Camii’nde cemaatle kahvaltı yaptı. Başkan Hürriyet, Mahalle Muhtarı Salih Çuman ile birlikte vatandaşların talep ve sorunlarına kulak verdi.  
"YENİ CUMA’DAKİ TUVALETLERİ ÜCRETSİZ YAPTIK"
Cemaatle sohbet eden Başkan Hürriyet, “Yeni Cuma’daki tuvaletleri ücretsiz yaptık. Tamamen yenileyerek kendi personelimizle birlikte hizmet veriyoruz. Fevziye’deki tuvaletlerini ihalesi bitince orayı da ücretsiz yapacağız. Sizlere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına tüm imkanlarımızla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.