19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Açılışına Sayılı Günler Kala İlgi Artıyor

Darıca 16.02.2024 - 16:32, Güncelleme: 16.02.2024 - 16:32
 

Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Açılışına Sayılı Günler Kala İlgi Artıyor

Darıca'nın sağlık alanındaki önemli merkezlerinden biri olacak Büyük Anadolu Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı.

Açılışa kısa bir süre kala, Gebze Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Özyiğit ve Tayaş Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şevket Taycı, hastaneyi ziyaret ederek önemli görüşmelerde bulundular. Hastanenin sahipleri Op. Dr. Yakup Yönten ve Dr. Nilgün Yönten'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret, hastane yönetimi ve çalışanlarını memnun etti. Ziyaret sırasında yapılan fikir alışverişleri, hastane yönetimi tarafından olumlu bir adım olarak nitelendirildi. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan hastane yetkilileri, sayın konuklarına teşekkürlerini ileterek, onların ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Büyük Anadolu Hastanesi'nin Darıca'daki açılışı, bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Modern tesis ve uzman kadrosuyla hizmete girecek olan hastane, bölgedeki sağlık ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacak.
Darıca'nın sağlık alanındaki önemli merkezlerinden biri olacak Büyük Anadolu Hastanesi'nin açılışı için geri sayım başladı.

Açılışa kısa bir süre kala, Gebze Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Özyiğit ve Tayaş Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şevket Taycı, hastaneyi ziyaret ederek önemli görüşmelerde bulundular.

Hastanenin sahipleri Op. Dr. Yakup Yönten ve Dr. Nilgün Yönten'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret, hastane yönetimi ve çalışanlarını memnun etti. Ziyaret sırasında yapılan fikir alışverişleri, hastane yönetimi tarafından olumlu bir adım olarak nitelendirildi.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan hastane yetkilileri, sayın konuklarına teşekkürlerini ileterek, onların ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Büyük Anadolu Hastanesi'nin Darıca'daki açılışı, bölge halkı tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Modern tesis ve uzman kadrosuyla hizmete girecek olan hastane, bölgedeki sağlık ihtiyacına önemli bir katkı sağlayacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.