19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOÜ yürütücülüğündeki BİL-Kİ eğitim kampı tüm hızıyla devam ediyor

Kocaeli 17.02.2024 - 18:51, Güncelleme: 17.02.2024 - 18:51
 

KOÜ yürütücülüğündeki BİL-Kİ eğitim kampı tüm hızıyla devam ediyor

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) yürütücülüğünde sürdürülen 'Bilimin Kamusal İletişimi: Devlet Üniversitelerinin Bilim İletişiminde Dijital Medya" (BİL-Kİ) projesinin eğitim kampı 7. gününde Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ü ağırladı.

TÜBİTAK tarafından desteklenen projenin yürütücülüğünü KOÜ İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Meral Çakır Çifter yapıyor. KOÜ İletişim Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Gülden Özkan, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aysen Şimşek Kandemir, Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Barış Yetkin ve Dr. Öğr. Üyesi Nedim Serhat Bilecen’in araştırmacı olduğu projede halkın katılımı amacı doğrultusunda kent halkını temsil eden gönüllüler de yer alıyor.   10 gün sürecek olan kampa katılan Rektörümüz Prof. Dr.  Nuh Zafer Cantürk, proje yürütücüsü Doç. Dr. Meral Çakır Çifter ile Doç. Dr. Barış Yetkin'den projede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Bu kampta büyük bir emek olduğunu görüyorum. Emek harcadığınızda hedefinize ulaşırsınız. Kocaeli Üniversitesi için öğrenen üniversite diyoruz. Her şeyi bilmek mümkün değil, öğrenmeye açık olmalıyız. Bu tür eğitim kamplarının sayısını artırmalıyız. Sizler bu anlamda örnek olacaksınız. Üniversiteler arası işbirliği de ayrıca çok önemli. Sizler bu projede bunu da yapıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum.' dedi.  Bilimin Kamusal İletişimi eğitim kampında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ruhdan Uzun, gazeteci Sedat Pişirici ve Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesinden Doç. Dr. Barış Yetkin bilim iletişimi, bilim haberciliği ve bilimsel bilginin dijital yolla yaygınlaştırılması konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.    
Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) yürütücülüğünde sürdürülen 'Bilimin Kamusal İletişimi: Devlet Üniversitelerinin Bilim İletişiminde Dijital Medya" (BİL-Kİ) projesinin eğitim kampı 7. gününde Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'ü ağırladı.

TÜBİTAK tarafından desteklenen projenin yürütücülüğünü KOÜ İletişim Fakültesi’nden Doç. Dr. Meral Çakır Çifter yapıyor. KOÜ İletişim Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Gülden Özkan, KOÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Aysen Şimşek Kandemir, Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Barış Yetkin ve Dr. Öğr. Üyesi Nedim Serhat Bilecen’in araştırmacı olduğu projede halkın katılımı amacı doğrultusunda kent halkını temsil eden gönüllüler de yer alıyor.  

10 gün sürecek olan kampa katılan Rektörümüz Prof. Dr.  Nuh Zafer Cantürk, proje yürütücüsü Doç. Dr. Meral Çakır Çifter ile Doç. Dr. Barış Yetkin'den projede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı. Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Bu kampta büyük bir emek olduğunu görüyorum. Emek harcadığınızda hedefinize ulaşırsınız. Kocaeli Üniversitesi için öğrenen üniversite diyoruz. Her şeyi bilmek mümkün değil, öğrenmeye açık olmalıyız. Bu tür eğitim kamplarının sayısını artırmalıyız. Sizler bu anlamda örnek olacaksınız. Üniversiteler arası işbirliği de ayrıca çok önemli. Sizler bu projede bunu da yapıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum.' dedi. 

Bilimin Kamusal İletişimi eğitim kampında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ruhdan Uzun, gazeteci Sedat Pişirici ve Giresun Üniversitesi İletişim Fakültesinden Doç. Dr. Barış Yetkin bilim iletişimi, bilim haberciliği ve bilimsel bilginin dijital yolla yaygınlaştırılması konularında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.