Rizeliler'de başkan değişiyor

Kocaeli 20.02.2024 - 14:44, Güncelleme: 20.02.2024 - 14:44
 

Rizeliler'de başkan değişiyor

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, görevini önceki dönem başkanı Osman Çakır'a devredeceğini açıkladı

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, görevini bırakıyor. Kariyer planlaması gereği genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Kumuşoğlu, görevini derneğin önceki dönem başkanı Osman Çakır'a devredeceğini ifade etti. Yeni yönetime de başarılar dileyen Kumuşoğlu, her zaman Rizelilerin yanında olarak destek vermeye devam edeceğini vurguladı. "BU KARARI VERMEK KOLAY OLMADI" Kumuşoğlu'nun görev değişikliğine dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: “Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı olarak görev yaptığım süre zarfında, sizlerle birlikte çalışmanın, birlikte güzel işlere imza atmanın verdiği mutluluğu kelimelerle ifade etmek zor. Ancak, kariyer planlamam gereği yaklaşan genel kurulda aday olmayacağımı ve bayrağı yeni başkan adayımız ve önceki dönem Başkanımız Osman Çakır’a devredeceğimizi sizlere duyurmanın zamanı geldi. Bu kararı vermek kolay olmadı; ancak değişim ve yenilenme her zaman için önemlidir.  'EMRİNİZE AMADE OLACAĞIM' Görevim boyunca, beraber çalıştığım her bir yönetim kurulu üyesiyle, her bir hemşehrimle kurduğum bağ, hayatımın en değerli hazineleri arasında yer alacak ve hayatta olduğum sürece emrinize her daim amade olmaya devam edeceğim. Eşime, kızıma ve yönetim kurulumuzdaki tüm değerli dostlarıma; göstermiş olduğunuz anlayış, destek ve güven için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte geçirdiğim her an, bu yolculuğu unutulmaz kıldı. Rizelilere ve Rizelilere yakışır bir şekilde hizmet etme gayreti içinde olduk. Birlikte güldük, bazen zorluklarla karşılaştık, ama hep birlikte aştık.  'YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM' Tüm bu deneyimler, bize sadece bir dernek olarak değil, bir aile olarak da büyüme fırsatı verdi. Osman Çakır başkanıma ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Eminim ki onlar da Rizeliler Derneği’nin bayrağını daha da yükseklere taşıyacaklar. Ben de her zaman sizlerin bir parçası olarak kalacağım ve destek vermeye devam edeceğim. Veda etmek yerine, yeni bir başlangıcın müjdecisi olarak bu değişimi karşılıyorum."
Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, görevini önceki dönem başkanı Osman Çakır'a devredeceğini açıkladı

Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, görevini bırakıyor. Kariyer planlaması gereği genel kurulda aday olmayacağını açıklayan Kumuşoğlu, görevini derneğin önceki dönem başkanı Osman Çakır'a devredeceğini ifade etti. Yeni yönetime de başarılar dileyen Kumuşoğlu, her zaman Rizelilerin yanında olarak destek vermeye devam edeceğini vurguladı.

"BU KARARI VERMEK KOLAY OLMADI"

Kumuşoğlu'nun görev değişikliğine dair sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: “Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı olarak görev yaptığım süre zarfında, sizlerle birlikte çalışmanın, birlikte güzel işlere imza atmanın verdiği mutluluğu kelimelerle ifade etmek zor. Ancak, kariyer planlamam gereği yaklaşan genel kurulda aday olmayacağımı ve bayrağı yeni başkan adayımız ve önceki dönem Başkanımız Osman Çakır’a devredeceğimizi sizlere duyurmanın zamanı geldi. Bu kararı vermek kolay olmadı; ancak değişim ve yenilenme her zaman için önemlidir. 

'EMRİNİZE AMADE OLACAĞIM'

Görevim boyunca, beraber çalıştığım her bir yönetim kurulu üyesiyle, her bir hemşehrimle kurduğum bağ, hayatımın en değerli hazineleri arasında yer alacak ve hayatta olduğum sürece emrinize her daim amade olmaya devam edeceğim. Eşime, kızıma ve yönetim kurulumuzdaki tüm değerli dostlarıma; göstermiş olduğunuz anlayış, destek ve güven için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle birlikte geçirdiğim her an, bu yolculuğu unutulmaz kıldı. Rizelilere ve Rizelilere yakışır bir şekilde hizmet etme gayreti içinde olduk. Birlikte güldük, bazen zorluklarla karşılaştık, ama hep birlikte aştık. 

'YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLİYORUM'

Tüm bu deneyimler, bize sadece bir dernek olarak değil, bir aile olarak da büyüme fırsatı verdi. Osman Çakır başkanıma ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Eminim ki onlar da Rizeliler Derneği’nin bayrağını daha da yükseklere taşıyacaklar. Ben de her zaman sizlerin bir parçası olarak kalacağım ve destek vermeye devam edeceğim. Veda etmek yerine, yeni bir başlangıcın müjdecisi olarak bu değişimi karşılıyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.