19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Selma Gülenç'in acı kaybı

Darıca 21.02.2024 - 14:11, Güncelleme: 21.02.2024 - 14:17
 

Selma Gülenç'in acı kaybı

Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülenç'in acı kaybı

Ak Parti Darıca ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Selma Gülenç'in kayınvalidesi Hamdiye Gülenç hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Osmangazi Merkez Caminde ikindi namazına muteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.  Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım '' Kıymetli Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç'in kayınvalidesi merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum '' dedi.
Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülenç'in acı kaybı

Ak Parti Darıca ilçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi adayı Selma Gülenç'in kayınvalidesi Hamdiye Gülenç hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Osmangazi Merkez Caminde ikindi namazına muteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım '' Kıymetli Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç'in kayınvalidesi merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum '' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.