KÜTÜPHANELER

Kocaelispor’da çift mesai

Spor 22.02.2024 - 13:01, Güncelleme: 22.02.2024 - 13:01
 

Kocaelispor’da çift mesai

Keçiörengücü hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Kocaelispor, günde çift idman yapmaya başladı. Takımın eksiklerini gören teknik direktör Mustafa Gürsel, Keçiören karşısında baskın futbol oynatmak için takımı bir hayli yoruyor.

EMİR DÖNDÜ Kocaelispor, pazar günü Keçiörengücü ile deplasmanda mücadele edecek. Temsilcimiz hafta başından beri sürdürdüğü çalışmaları günde iki defaya çıkardı. Takımdaki eksikleri gören teknik direktör Mustafa Gürsel, Keçiörengücü maçına kadar bu eksikler kapatmak için uğraşıyor. Günde çift mesai yapan temsilcimizde, geçtiğimiz hafta oynanan Şanlıurfaspor maçında sakatlanan Emir Ortakaya da takımla birlikte çalışmaya başladı. TEK EKSİK FOFANA Pazar günü Keçiörengücü deplasmanına çıkacak olan temsilcimizde hazırlıklar son sürat devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle 2 gün takımdan ayrı çalışan Emir Ortakaya dün yapılan antrenmanda takım ile birlikte çalıştı. Emir’in Keçiören maçına yetişmesi bekleniyor. Öte yandan dün yapılan akşam antrenmanında Gineli oyuncu Fofana ayağını ters bastı ve sol ayak, tarak kemiğini kırdı. Fofana’nın sezonu kapatması bekleniyor.  
Keçiörengücü hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz Kocaelispor, günde çift idman yapmaya başladı. Takımın eksiklerini gören teknik direktör Mustafa Gürsel, Keçiören karşısında baskın futbol oynatmak için takımı bir hayli yoruyor.

EMİR DÖNDÜ

Kocaelispor, pazar günü Keçiörengücü ile deplasmanda mücadele edecek. Temsilcimiz hafta başından beri sürdürdüğü çalışmaları günde iki defaya çıkardı. Takımdaki eksikleri gören teknik direktör Mustafa Gürsel, Keçiörengücü maçına kadar bu eksikler kapatmak için uğraşıyor. Günde çift mesai yapan temsilcimizde, geçtiğimiz hafta oynanan Şanlıurfaspor maçında sakatlanan Emir Ortakaya da takımla birlikte çalışmaya başladı.

Kocaelispor’da çift mesai

TEK EKSİK FOFANA

Pazar günü Keçiörengücü deplasmanına çıkacak olan temsilcimizde hazırlıklar son sürat devam ediyor. Sakatlığı nedeniyle 2 gün takımdan ayrı çalışan Emir Ortakaya dün yapılan antrenmanda takım ile birlikte çalıştı. Emir’in Keçiören maçına yetişmesi bekleniyor. Öte yandan dün yapılan akşam antrenmanında Gineli oyuncu Fofana ayağını ters bastı ve sol ayak, tarak kemiğini kırdı. Fofana’nın sezonu kapatması bekleniyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.