Kocaeli Müteahhitler Birliği 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirecek

Kocaeli 22.02.2024 - 16:41, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:41
 

Kocaeli Müteahhitler Birliği 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirecek

Oğuzhan Keleş'in Başkanlığını yaptığı Kocaeli Müteahhitler Birliği 4. olağan kongresini 7 Mart Perşembe Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kesim Meclis Salonunda gerçekleştirecek

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş; " Kentsel dönüşüm en öncelikli konumuzdur" ifadelerine yer vererek kentsel dönüşümün önemini vurguladı. " TEK YÜREK OLMAYA HAZIRIZ" "Bizler,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak herhangi bir zorlukta tek yürek olmaya hazır bir milletiz, bunun en büyük örneğini 6 Şubat'ta gösterdik. Ama önemli olan bu felaketler hiç yaşanmadan önlemimizi almak. Kocaeli'de hala büyük risk altında olan kentlerden biri, birlik ve beraberlik içinde alınacak tedbirlerde Kocaeli Müteahhitler Birliği olarak üzerimize düşen ne varsa hazırız. "YARISI BİZDEN KAMPANYASI KOCAELİ'DE HAYATA GEÇMELİ" İstanbul için konuşulan ‘Yarısı Bizden Kampanyası’na mutlaka Kocaeli’de dahil edilmelidir. Kentsel dönüşümü sadece siyasetçilerin de üstüne yıkmamak gerek. Vatandaş yenilemeye gittiğinde, dönüşüm yapılırken  fırsatlar sunulmalıdır ve gerektiğinde valilik gibi yerel kaynaklar da, özel firmalarda elini taşın altına koyabilmeli. Kocaeli için hep birlikte bu işi başarabiliriz” Genel kurulun ardından yapılacak seçimde 13 kişilik yönetim kurulu seçilecek. Mevcut başkan Oğuzhan Keleş tek aday olarak seçime gidecek.
Oğuzhan Keleş'in Başkanlığını yaptığı Kocaeli Müteahhitler Birliği 4. olağan kongresini 7 Mart Perşembe Kocaeli Ticaret Odası Burhan Kesim Meclis Salonunda gerçekleştirecek

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş; " Kentsel dönüşüm en öncelikli konumuzdur" ifadelerine yer vererek kentsel dönüşümün önemini vurguladı.

" TEK YÜREK OLMAYA HAZIRIZ"

"Bizler,  Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak herhangi bir zorlukta tek yürek olmaya hazır bir milletiz, bunun en büyük örneğini 6 Şubat'ta gösterdik. Ama önemli olan bu felaketler hiç yaşanmadan önlemimizi almak. Kocaeli'de hala büyük risk altında olan kentlerden biri, birlik ve beraberlik içinde alınacak tedbirlerde Kocaeli Müteahhitler Birliği olarak üzerimize düşen ne varsa hazırız.

"YARISI BİZDEN KAMPANYASI KOCAELİ'DE HAYATA GEÇMELİ"

İstanbul için konuşulan ‘Yarısı Bizden Kampanyası’na mutlaka Kocaeli’de dahil edilmelidir. Kentsel dönüşümü sadece siyasetçilerin de üstüne yıkmamak gerek. Vatandaş yenilemeye gittiğinde, dönüşüm yapılırken  fırsatlar sunulmalıdır ve gerektiğinde valilik gibi yerel kaynaklar da, özel firmalarda elini taşın altına koyabilmeli. Kocaeli için hep birlikte bu işi başarabiliriz”

Genel kurulun ardından yapılacak seçimde 13 kişilik yönetim kurulu seçilecek. Mevcut başkan Oğuzhan Keleş tek aday olarak seçime gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.