KÜTÜPHANELER

Gölcükspor, Saray maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor 23.02.2024 - 15:57, Güncelleme: 23.02.2024 - 15:57
 

Gölcükspor, Saray maçı hazırlıklarını tamamladı

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 25 Şubat Pazar günü deplasmanda Sarayspor ile mücadele edecek. Kırımızı Siyahlılar hazırlıklarını tamamlıyor

STAT’DA ÇALIŞTILAR Gölcükspor, 25 Şubat Pazar günü deplasmanda Sarayspor ile karşılaşacak. Takım, bu önemli müsabakanın hazırlıklarını Gölcük Şehir Stadı'nda sürdürdü. Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular koşu ve top çalışmalarının ardından çift kale maç yaptılar. Futbolcular, formayı kapmak için gayretle mücadele ettiler ve antrenman sonunda çift kale maçı tamamlandı. BUGÜN YOLA ÇIKACAKLAR Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'tan temsilcimiz Gölcükspor, yarın Sarayspor ile deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın planlarına göre, Kırmızı Siyahlılar Cumartesi günü yola çıkacaklar. Gölcükspor'un tercihi konaklama için Tekirdağ Çerkezköy Hilton Otel'den yana olacak. Burada geçirecekleri süre boyunca, takım maç saatini bekleyecek ve son hazırlıklarını tamamlayacak.  
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 25 Şubat Pazar günü deplasmanda Sarayspor ile mücadele edecek. Kırımızı Siyahlılar hazırlıklarını tamamlıyor

STAT’DA ÇALIŞTILAR

Gölcükspor, 25 Şubat Pazar günü deplasmanda Sarayspor ile karşılaşacak. Takım, bu önemli müsabakanın hazırlıklarını Gölcük Şehir Stadı'nda sürdürdü. Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, oyuncular koşu ve top çalışmalarının ardından çift kale maç yaptılar. Futbolcular, formayı kapmak için gayretle mücadele ettiler ve antrenman sonunda çift kale maçı tamamlandı.

BUGÜN YOLA ÇIKACAKLAR

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'tan temsilcimiz Gölcükspor, yarın Sarayspor ile deplasmanda oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın planlarına göre, Kırmızı Siyahlılar Cumartesi günü yola çıkacaklar. Gölcükspor'un tercihi konaklama için Tekirdağ Çerkezköy Hilton Otel'den yana olacak. Burada geçirecekleri süre boyunca, takım maç saatini bekleyecek ve son hazırlıklarını tamamlayacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.