EYT’liler içini Zafer Partisi’ne döktü

Kocaeli 23.02.2024 - 16:25, Güncelleme: 23.02.2024 - 16:25
 

EYT’liler içini Zafer Partisi’ne döktü

Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Koray Topçu, Zafer Partisi yöneticileri ile birlikte Gebze EYT ve Emekliler Dernek Başkanı Nuh Erdoğan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Nuh Erdoğan, Gebze'de emekli maaşlarının yetersizliği anlattı ve mağdur olduklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını devam ettiren Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Koray Topçu yıllardan beri sorunlarla boğuşan Gebze EYT ve Emekliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkan ve yöneticilerle bir araya gelen Koray Topçu sorunları dinledi, seçilmesi halinde yapacaklarını aktardı. Gebze EYT ve Emekliler Dernek Başkanı Nuh Erdoğan, Gebze'de emekli maaşlarının yetersizliğini anlattı. Geçinemediklerini söyleyen Erdoğan, “Adalet bunun neresinde, Hak bunun neresinde, bu ücretle nasıl geçinilir ki” dedi. Erdoğan, “ Anladık ki emeklinin hiçbir değeri yok, vatandaş yerine bile koyulmuyoruz. Öz vatanında garip kalmış emeklileriz artık. Her insan kendinden büyük insanlara saygı göstermelidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her insana saygı göstermiş ve yaşlı insanları sevmiş, hürmet göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşlı insanlar ile ilgili şu sözü söylemiştir: "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmağa hakkı yoktur” dedi. TOPÇU: ZAFER PARTİSİ ÇÖZECEK Emekli maaşlarında adaletsizliğin Zafer Partisinin iktidar olması ile ortadan kalkacağına dikkat çeken Koray Topçu ise şöyle konuştu:, “Zafer partisi bütün emeklilerimizin sorunlarını yakından takip ediyor. Genel Başkanımız bu konuyu sürekli gündemde tutuyor. Emeklilerin sorunlarının en kısa çözümlenmesi ve insanca yasacakları ücret politikasının uygulanması genel talebimizdir. Gebze Belediyesi seçilmemiz halinde çalışanlarının refah ve huzur içerisinde yaşayacağı bir belediye olacak. Onların hak ve hukukunu koruyacak, ücretleri yaşanabilir seviyeye çekeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. KARŞILIKLI TEŞEKKÜRLER Kendilerini sıcak bir ortamda karşılayan EYT’liler de teşekkür eden Koray Topçu, “Kapımız size her zaman açık olacak” şeklinde konuştu. Gebze EYT ve Emekliler Dernek Başkanı Nuh Erdoğan’da ziyaretten ötürü Topçu ve Zafer Partili yöneticilere teşekkür etti.
Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Koray Topçu, Zafer Partisi yöneticileri ile birlikte Gebze EYT ve Emekliler Dernek Başkanı Nuh Erdoğan ve yönetimini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Nuh Erdoğan, Gebze'de emekli maaşlarının yetersizliği anlattı ve mağdur olduklarını söyledi.

Seçim çalışmalarını devam ettiren Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Koray Topçu yıllardan beri sorunlarla boğuşan Gebze EYT ve Emekliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkan ve yöneticilerle bir araya gelen Koray Topçu sorunları dinledi, seçilmesi halinde yapacaklarını aktardı.

Gebze EYT ve Emekliler Dernek Başkanı Nuh Erdoğan, Gebze'de emekli maaşlarının yetersizliğini anlattı. Geçinemediklerini söyleyen Erdoğan, “Adalet bunun neresinde, Hak bunun neresinde, bu ücretle nasıl geçinilir ki” dedi. Erdoğan, “ Anladık ki emeklinin hiçbir değeri yok, vatandaş yerine bile koyulmuyoruz. Öz vatanında garip kalmış emeklileriz artık. Her insan kendinden büyük insanlara saygı göstermelidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her insana saygı göstermiş ve yaşlı insanları sevmiş, hürmet göstermiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşlı insanlar ile ilgili şu sözü söylemiştir: "Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmağa hakkı yoktur” dedi.

TOPÇU: ZAFER PARTİSİ ÇÖZECEK

Emekli maaşlarında adaletsizliğin Zafer Partisinin iktidar olması ile ortadan kalkacağına dikkat çeken Koray Topçu ise şöyle konuştu:, “Zafer partisi bütün emeklilerimizin sorunlarını yakından takip ediyor. Genel Başkanımız bu konuyu sürekli gündemde tutuyor. Emeklilerin sorunlarının en kısa çözümlenmesi ve insanca yasacakları ücret politikasının uygulanması genel talebimizdir. Gebze Belediyesi seçilmemiz halinde çalışanlarının refah ve huzur içerisinde yaşayacağı bir belediye olacak. Onların hak ve hukukunu koruyacak, ücretleri yaşanabilir seviyeye çekeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

KARŞILIKLI TEŞEKKÜRLER

Kendilerini sıcak bir ortamda karşılayan EYT’liler de teşekkür eden Koray Topçu, “Kapımız size her zaman açık olacak” şeklinde konuştu. Gebze EYT ve Emekliler Dernek Başkanı Nuh Erdoğan’da ziyaretten ötürü Topçu ve Zafer Partili yöneticilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.