19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOÜ’lü doktor Amerika’da en iyiler arasında

Kocaeli 23.02.2024 - 16:32, Güncelleme: 23.02.2024 - 16:32
 

KOÜ’lü doktor Amerika’da en iyiler arasında

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2011 yılında mezun olan Dr. Mehmet Furkan Burak, Harvard Üniversitesinde sürdürdüğü çalışmalarla başarılar elde etmeye devam ediyor

2018 yılında Amerika’da diyabet ve obezite üzerine yürüttüğü başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Dr. Mehmet Furkan Burak, KOÜ’nün sosyal medyadan yaptığı paylaşıma göre bu yıl da Amerika'nın en iyi hekimleri arasına seçildi. 6 YIL SONRA YENİDEN Harvard Üniversitesinin Genetik ve Kompleks Hastalıklar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil’in daveti üzerine girdiği Harvard’da Endokrinoloji, Diyabet ve Metabolizma üst-ihtisasını yapan Endokrinoloji Uzmanı Doktor Furkan Burak, temel bilimler ile klinik çalışmalar arasında köprü olan başarılı çalışmaları nedeniyle bu yıl Amerika’nın en iyi hekimleri arasına seçildi.  
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2011 yılında mezun olan Dr. Mehmet Furkan Burak, Harvard Üniversitesinde sürdürdüğü çalışmalarla başarılar elde etmeye devam ediyor

2018 yılında Amerika’da diyabet ve obezite üzerine yürüttüğü başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Dr. Mehmet Furkan Burak, KOÜ’nün sosyal medyadan yaptığı paylaşıma göre bu yıl da Amerika'nın en iyi hekimleri arasına seçildi.

6 YIL SONRA YENİDEN

Harvard Üniversitesinin Genetik ve Kompleks Hastalıklar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil’in daveti üzerine girdiği Harvard’da Endokrinoloji, Diyabet ve Metabolizma üst-ihtisasını yapan Endokrinoloji Uzmanı Doktor Furkan Burak, temel bilimler ile klinik çalışmalar arasında köprü olan başarılı çalışmaları nedeniyle bu yıl Amerika’nın en iyi hekimleri arasına seçildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.