19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KOÜ Rektörü, KEDFE'yi ziyaret etti

Kocaeli 23.02.2024 - 16:40, Güncelleme: 23.02.2024 - 16:40
 

KOÜ Rektörü, KEDFE'yi ziyaret etti

Üniversitemiz ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyacak olan MARMARAKAF kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, KAGEM Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili ve daire başkanları eşlik etti.  'En büyük ortak noktamız Kocaelili olmak.' diyen KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi'nin yakaladığı başarı ivmesini ve Marmara Kariyer Fuarı ile ilgili bilgiler paylaştı. MARMARAKAF'ın, 'EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde" mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığı ve Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenleneceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'EN'lerin fuarı için belirledigimiz hedeflerimizi yakaladık ve geçiyoruz. Üniversite öğrencilerimizin ve mezunlarımızın katılabileceği, iş fırsatları ve staj olanaklarından faydalanabilecekleri, pek çok sektörün öncü firmalarını ağırlayacağımız güzel bir fuar gerçekleştireceğiz. Bu başarı tek benim başarım değil, sadece üniversitemizin başarısı da değil. Bu başarı kentimizin, Kocelimizin başarısıdır. Sizler de bu fuara destek sağladınız. Buradan başta Dernek Başkanımız Tekin Dursun ile siz değerli iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.' dedi. KEDFE Başkanı Tekin Dursun, her zaman Kocaeli Üniversitesi'nin yanında olduklarını,  Marmara Kariyer Fuarı'na da stant açarak destek olduklarını açıkladı. Ayrıca KEDFE tarafından Kocaeli Üniversitesi ile yürütülen proje hakkında bilgiler verildi.  KAGEM Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgisi ise bugüne kadar üniversitemize sağladıkları destekler nedeniyle  Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu'na teşekkür etti.  Ziyaret, soru cevap bölümü ardından sona erdi.
Üniversitemiz ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyacak olan MARMARAKAF kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu'nu ziyaret etti.

KEDFE Başkanı Tekin Dursun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, KAGEM Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgili ve daire başkanları eşlik etti. 

'En büyük ortak noktamız Kocaelili olmak.' diyen KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Kocaeli Üniversitesi'nin yakaladığı başarı ivmesini ve Marmara Kariyer Fuarı ile ilgili bilgiler paylaştı.

MARMARAKAF'ın, 'EN’lerin Fuarında Sen de Yerini Al, Geleceğin Senin Elinde" mottosuyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, 15 üniversitenin paydaşlığı ve Kocaeli Valiliği ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenleneceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'EN'lerin fuarı için belirledigimiz hedeflerimizi yakaladık ve geçiyoruz. Üniversite öğrencilerimizin ve mezunlarımızın katılabileceği, iş fırsatları ve staj olanaklarından faydalanabilecekleri, pek çok sektörün öncü firmalarını ağırlayacağımız güzel bir fuar gerçekleştireceğiz. Bu başarı tek benim başarım değil, sadece üniversitemizin başarısı da değil. Bu başarı kentimizin, Kocelimizin başarısıdır. Sizler de bu fuara destek sağladınız. Buradan başta Dernek Başkanımız Tekin Dursun ile siz değerli iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.' dedi.

KEDFE Başkanı Tekin Dursun, her zaman Kocaeli Üniversitesi'nin yanında olduklarını,  Marmara Kariyer Fuarı'na da stant açarak destek olduklarını açıkladı. Ayrıca KEDFE tarafından Kocaeli Üniversitesi ile yürütülen proje hakkında bilgiler verildi. 

KAGEM Müdürü Prof. Dr. Bilsen Bilgisi ise bugüne kadar üniversitemize sağladıkları destekler nedeniyle  Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu'na teşekkür etti. 

Ziyaret, soru cevap bölümü ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.