19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Derince üçledi: 3-0

Spor 03.03.2024 - 23:55, Güncelleme: 04.03.2024 - 00:23
 

Derince üçledi: 3-0

TFF 2. Lig’de mücadele eden Belediye Derincespor, önceki gün oynanan Isparta 32 Spor karşılaşmasını 3-0 kazandı. Temsilcimiz, kendi sahasında aldığı galibiyeti taraftarıyla kutladı

GÜLLERİ İLK GALİBİYETİNİ ALDI Belediye Derincespor, önceki gün Isparta 32 Spor’u sahasında konuk etti. Temsilcimiz 10. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Alperen Pak, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Karşılaşmada ilk devre 1-0 sona erdi. İkinci devreye hızlı başlayan temsilcimiz, 51. dakikada Ege Özkayımoğlu ile bir kez daha golü buldu. Skoru 2-0’a getiren Derince, bu dakikadan sonra daha rahat oynamaya başladı. Son alarak 63. dakikada sahneye çıkan Ömer Faruk Çalışkan, takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi. Güçlü rakibi karşısında iyi oyun ile maçı alan Derince, ateş hattından çıkmaya bir adım daha yaklaştı. Bu skor ile yeni teknik direktör Taner Gülleri, Derince ile çıktığı ikinci maçında ilk galibiyetini almış oldu.
TFF 2. Lig’de mücadele eden Belediye Derincespor, önceki gün oynanan Isparta 32 Spor karşılaşmasını 3-0 kazandı. Temsilcimiz, kendi sahasında aldığı galibiyeti taraftarıyla kutladı

GÜLLERİ İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Belediye Derincespor, önceki gün Isparta 32 Spor’u sahasında konuk etti. Temsilcimiz 10. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Alperen Pak, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Karşılaşmada ilk devre 1-0 sona erdi. İkinci devreye hızlı başlayan temsilcimiz, 51. dakikada Ege Özkayımoğlu ile bir kez daha golü buldu. Skoru 2-0’a getiren Derince, bu dakikadan sonra daha rahat oynamaya başladı. Son alarak 63. dakikada sahneye çıkan Ömer Faruk Çalışkan, takımının üçüncü golünü atarak skoru belirledi. Güçlü rakibi karşısında iyi oyun ile maçı alan Derince, ateş hattından çıkmaya bir adım daha yaklaştı. Bu skor ile yeni teknik direktör Taner Gülleri, Derince ile çıktığı ikinci maçında ilk galibiyetini almış oldu.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.