Abbas Sır, Gebzespor’dan ayrıldı

Spor 05.03.2024 - 12:54, Güncelleme: 05.03.2024 - 12:54
 

Abbas Sır, Gebzespor’dan ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Gebzespor, Feriköyspor mağlubiyetinin ardından takımın Kulüp Müdürü olan Abbas Sır, takımdan ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligi’nde yer alan Gebzespor, ligin 21. Hafta mücadelesinde Feriköyspor deplasmanında 1-0 yenilerek puan kaybetti. Maç sonrası yaşanan bu mağlubiyetin ardından Abbas Sır, Gebzespor'dan istifa etti. Gebzespor, ayrılığı şu ifadelerle açıkladı: " Çok uzun yıllardır her kademede Gebzespor'umuza hizmet eden, yönetimimizin görev yaptığı son 3 sezondur kulüp müdürlüğü görevini yürüten Sayın Abbas Sır yönetimimizden görevden affını istemiş ve talebi uygun görülmüştür. Sayın Abbas Sır'a bu zamana kadar ki hizmetleri nedeniyle teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz."
Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Gebzespor, Feriköyspor mağlubiyetinin ardından takımın Kulüp Müdürü olan Abbas Sır, takımdan ayrıldı

Bölgesel Amatör Ligi’nde yer alan Gebzespor, ligin 21. Hafta mücadelesinde Feriköyspor deplasmanında 1-0 yenilerek puan kaybetti. Maç sonrası yaşanan bu mağlubiyetin ardından Abbas Sır, Gebzespor'dan istifa etti. Gebzespor, ayrılığı şu ifadelerle açıkladı:

" Çok uzun yıllardır her kademede Gebzespor'umuza hizmet eden, yönetimimizin görev yaptığı son 3 sezondur kulüp müdürlüğü görevini yürüten Sayın Abbas Sır yönetimimizden görevden affını istemiş ve talebi uygun görülmüştür. Sayın Abbas Sır'a bu zamana kadar ki hizmetleri nedeniyle teşekkürlerimizi sunar, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.